Hardware

HyperX postigao svetski rekord u overklokingu od 4500MHz!

HyperX, deo Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavio da je njegova memorija overklokovana na 4500MHz, što je najbrža frekvencija na svetu. Rezultat je zabeležio “Hicookie”, overkloker kompanije GIGABYTE™. Ova frekvencija je postignuta uz pomoć jednog HyperX DDR3 2933MHz modula od 4GB (koji još uvek nije dostupan) na novoj GIGABYTE Z97X-SOC Force matičnoj ploči.

Frekvencija je objavljena na HWBOT-u, vodećem sajtu za PC entuzijaste koje zanimaju novosti, saveti i informacije o overkolokovanju, benčmark softverima i takmičenjima. Počev od 1. juna HyperX je zvanično postao novi partner HWBOT-a. Zajedno sa HWBOT-om, HyperX nastavlja svoje učešće u zajednici overklokera.

HyperX Overclocking World Record

Tokom COMPUTEX TAIPEI sajma, 5. juna, HyperX će održati svoje “HOT” HyperX OC Takeover takmičenje. Overklokeri širom sveta takmičiće se za nagradni fond od 10,000 dolara za najbolje rezultate postignute na maksimalnoj frekvenciji memorije, SuperPi 32M i XTU sa tajnim procesorom koji će biti otkriven na događaju.

Do kraja 2014. godine, HyperX održaće četiri online HOT takmičenja na regionalnom nivou na HWBOT.org koja će na svetskom finalu koje će se održati na 2015 International CES®-u dostići sumu od 15,000 dolara.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply