ddr4
Hardware

HyperX postigao svetski rekord u overklokingu za DDR4 od 4351MHz

HyperX, deo Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda,  danas je objavio da je  HyperX Predator DDR4 memorija overklokovana na 4351MHz, najvišu frekvenciju na svetu među svim DDR4 memorijama.

Rekord je postavio “Toppc” overkloker iz MSI®-a uz pomoć jednog HyperX Predator 3333MHz DDR4 modula od 4GB na novoj MSI X99S XPOWER AC matičnoj ploči. Odgovarajići CPU-Z screenshot možete naći ovde. Video materijal gde je prikazano postizanje rekorda u overklokingu možete pogledati ovde.

ddr4

Pored toga što ima najvišu frekvenciju, uz pomoć  HyperX Predator DDR4 memorije postignuto je 10 od 20 rekorda u overklokovanju memorije. Od ovih rekorda, osam je postavljeno na skorašnjem HyperX OC Takeover (HOT) svetskom finalu tokom  2015 International CES® sajma, gde su se okupili vodeći svetski overklokeri koji su se takmičili za novčanu nagradu od 15,000 dolara. I HyperX DDR4 memorija trenutno beleži najbolje rezultate u druga dva benchmark testa priznata od strane HWBOT-a, MaxxMEM-a i MaxxMEM Read Bandwidth-a.

HyperX Predator DDR4 3333MHz 16GB paket koji sadrži četiri memorijska modula je najbrži memorijski paket sertifikovan od strane Intel® XMP-a. Extreme Memory Profile (XMP) omogućava korisnicima da overklokuju memoriju van standardnih specifikacija. Da bi dobili XMP sertifikat, memorijski moduli moraju da prođu kroz rigoroznu proceduru testiranja koja garantuje stabilnost i pouzdanost.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply