Hardware

HyperX predstavio DDR4 memoriju na PAX Prime sajmu

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je novu generaciju HyperX® Predator DDR4 memorije na upravo završenom PAX Prime 2014 sajmu, u Sijetlu, u Vašingtonu. HyperX Predator DDR4 paketi biće dostupni u septembru.
HyperX Predator DDR4 memorija je posebno dizajnirana za Intel® X99 čipset nove generacije i Haswell-E procesor. Kombinacija visoke frekvencije, niske voltaže i agresivne CAS latencije u HyperX DDR4 memorijskim paketima pruža korisnicima jedno od najbržih rešenja na tržištu. HyperX Predator DDR4 memorija biće dostupna u kapacitetima od 16GB u paketu od četiri komada od 1.2V i sa frekvencijom od 2133MHz do 3000MHz.

“Nakon predstavljanja industrijskog standarda DDR4 memorije, HyperX tim ima zadovoljstvo da predstavi svoju Predator DDR4 memoriju dizajniranu za novu generaciju PC entuzijasta koji žele apsolutno najbolje moguće performanse od svog sistema,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Pored toga, gejmeri se mogu opremiti svim potrebnim periferijama iz HyperX linije proizvoda, od udobih Cloud slušalica koje daju vrhunski zvuk do brze i precizne Skyn podloge za miš. HyperX nastavlja da podržava svet gejminga i eSports i nadamo se da će nas gejming zajednica prepoznati kao pouzdanog lidera u industriji hardvera za igre.”

Pored DDR4 memorije, HyperX je predstavio i nove Cloud slušalice u beloj boji, Skyn podlogu za miš, entry-level FURY USB fleš disk namenjen entuzijastama i Savage memoriju koja je zamena za Genesis liniju. Gejmeri su iz prve ruke mogli da osete višestruko nagrađivanu udobnost i kvalitet originalnih HyperX Cloud slušalica, sada dostupnih i u beloj boji. Oni su mogli da isprobaju i HyperX Skyn podlogu za miš koja ima dve površine, jednu za preciznost a drugu za brzinu pokreta, što će biti od pomoći u igrama koje zahtevaju žustru akciju.

HyperX je divizija kompanije Kingston Technology koja proizvodi uređaje visokih perfomansi i obuhvata proizvode kao što su DDR3 i DDR4memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i igračke periferije. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply