fury
Hardware

HyperX predstavio FURY DDR4 memoriju i Predator DDR4 komplete

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je danas HyperX FURY DDR4 memoriju. HyperX FURY DDR4 je prva linija proizvoda koja nudi automatski overkloking putem plug-and-play funkcionalnosti za novu generaciju vrhunskih desktopa koji poseduju Intel® X99 čipset i Haswell-E procesore. HyperX FURY DDR4 je dostupan u frekvencijama od 2133MHz, 2400MHz i 2666MHz, kao i različitim konfiguracijama kompleta od 8GB do 64GB.

fury

HyperX FURY DDR4 memorija je je ekonomična nadogradnja visokih performansi za Intel šestojezgarne i osmojezgarne procesore i pomaže da se omogući brže video editovanje, 3D renderovanje, gejming i AI procesi. On koristi punu prednost efikasne snage DDR4 memorije sa niskim 1.2V podešavanjima. HyperX FURY DDR4 poseduje hladnjak niskog profila sa FURY potpisom i asimetričnim dizajnom sa crnim PCB-om koji izdvaja i dopunjuje PC hardver najnovijeg dizajna.

Pored nove FURY DDR4 linije memorije, HyperX je proširio i svoju Predator DDR4 porodicu sa kompletima od 32GB i 64GB za ljubitelje performansi i entuzijaste kojima je potrebna apsolutno najbrža memorija na svetu. HyperX Predator DDR4je dostupan u frekvencijama do 3000MHz i u kompletima različite konfiguracije.
“Zadovoljstvo nam je što smo proširili našu HyperX DDR4 ponudu sa FURY linijom za nezahtevne korisnike koji žele da maksimalno poboljšaju svoj gejming i korisničko iskustvo sa jednostavnom plug-and-play memorijom,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “FURY DDR4 je idealan za one koji traže premijum komponente sa najvećim brzinama, visokim performansama sa maksimalno pouzdanosti i sjajnom estetikom, sve uz minimalnu investiciju.”

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR4 i DDR3 memorije visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i aksesoari za gejming. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply