Hardware

HyperX predstavio ‘Impact’ SO-DIMM-ove, FURY SSD, bele Cloud slušalice i Skyn podlogu za miš

HyperX®, deo Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je objavio vest o predstavljanju HyperX Impact memorije za gejmere i entuzijaste koji žele da unaprede i povećaju performanse svojih laptop uređaja  i PC računara manjih dimenzija. HyperX Impact zamenjuje  trenutnu SO-DIMM ponudu koja obuhvata Genesis, PnP i LoVo serije memorija i objedinjuje ih u jednu liniju.

HyperX Impact zabeležio je svetski rekord  kao najbrža SO-DIMM memorija koja radi na 2666MHz. Video možete pogledati ovde. HyperX Impact je dostupan na frekvencijama u rasponu od 1600MHz do industrijski najbrže frekvencije od 2400MHz i u kapacitetima od 4GB i 8GB pojedinačnih modula, odnosno kompletima od dva komada od 8GB do16GB. Naponi počinju na 1.35V a nadogradnja je jednostavna jer je Plug and Play (PnP) funkcionalnost integrisana u svaki modul za automatski overkloking bez ručnog podešavanja. HyperX Impact može se koristiti i za nadogradnju sistema malih dimenzija kao što su Gigabyte BRIX, Intel NUC i ZOTAC ZBOX.

hyper-x

Za manje zahtevne gejmere, HyperX FURY SSD poseduje zaključan sinhroni NAND, a pokreće ga LSI SandForce SF-2281 kontroler sa SATA Rev 3.0 (6GB/s) performansama. Novi solid-state drajv za manje zahtevne korisnike pruža odličnu brzinu čitanja i ispisa od 500/500MB/s i idealan je za ultra brzo butovanje sistema, učitavanje aplikacija i otvaranje fajlova. Dostupan je u kapacitetima od 120GB i 240GB. HyperX FURY SSD je najnoviji član HyperX FURY linije jer je postao deo nedavno predstavljenog HyperX FURY DRAM-a.

 

HyperX FURY SSD dostupan je kao nezavistan disk sa adapterom dimenzija od 7mm do 9.5mm. Podržan je trogodišnjom garancijom i legendarnom HyperX pouzdanošću.

HyperX je predstavio i sledeće:

  • “HOT” HyperX OC Takeover takmičenje. Na nedavno održanom Computex-u overklokeri iz celog sveta takmičili su se  za nagradu od 10.000 dolara  za najbolje postignute rezultate na maksimalnoj frekvenciji memorije, SuperPi 32M i XTU-a. Posle Tajvana, HyperX će organizovati četiri regionalna online HOT turnira na hwbot.org , a na svetskom finalu koje će se održati na 2015 International CES® ceremoniji nagradni fond će dostići cifru od 15.000 dolara.
  • Predstavljanje specijalnog izdanja belih HyperX Cloud slušalica koje karakteriše isti nagrađivani dizajn crnih HyperX Cloud slušalica, ali sa belim jastučićima i šavovima u istoj boji.
  • HyperX Skyn: Izdržljiva podloga za miša debljine lista papira sa lepljivim dnom koje se fiksira na sto, ali se lako može ukloniti laganim povlačenjem ivice. HyperX Skyn dolazi u pakovanju od dva kompada. Jedna podloga za miš stvara površinu koja gejmerima omogućava veću kontrolu i preciznost, dok druga omogućava povećanu brzinu pokreta za akcije gde je brzina bitna.

 

“Čast nam je da predstavimo najbrže SO-DIMM-ove na svetu koji povećavaju performanse notebookova, PC računara malih dimenzija i drugih mašina,” izjavio Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Bele Cloud slušalice i nova podloga za miš ilustruju našu posvećenost gejmerskim i eSports zajednicama. Za overklokere, HyperX je postigao svetski rekord od 4500MHz i nadamo se da će on u toku ove godine porasti još više na  našim HOT takmičenjima.”

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply