Hardware

HyperX predstavlja Cloud gejming slušalice u beloj boji

HyperX®, članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je danas HyperX® Cloud slušalice u beloj boji. Ovaj model odlikuje upečatljiv crno-beli dizajn i ista ona nagrađivana udobnost koja je svojstvena i prethodnom izdanju HyperX Cloud slušalica u crnoj boji. Jastučići za uši sačinjeni su od memorijske pene, a slušalice sadrže i mekanu kožnu traku za glavu i zatvoren dizajn koji pokriva celo uvo, doprinoseći na taj način dodatnoj udobnosti tokom dugih igračkih sesija.

Bele HyperX Cloud slušalice pružaju kvalitetan zvuk zahvaljujući velikim drajverima od 53mm i na taj način omogućavaju gejmerima da čuju svaku reč u dijalogu, svaki pucanj i eksploziju. Slušalice poseduju i odvojivi mikrofon kako bi slušanje muzike na pametnim telefonima i tabletima bilo jednostavnije i prijatnije uz poboljšan bas i kristalno čiste niske, srednje i visoke tonove.


“Crne HyperX Cloud slušalice osvojile su mnoštvo nagrada, a od njihovog prestavljanja u aprilu ove godine bile su i veoma dobro prihvaćene od strane korisnika” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Zadovoljstvo nam je da predstavimo i izdanje u beloj boji i da gejmerima i fanovima HyperX brenda damo mogućnost izbora kad su slušalice u pitanju, nudeći jednako kvalitean zvuk i komfor kao kod originala.”

Bele i crne HyperX Cloud slušalice kompatibilne su sa PC računarima i PS4™ konzolom, kao i sa pametnim telefonima i tabletima. Ovo su oficijelne slušalice Intel Extreme Masters-a, Alliance Gaming-a, CNB e-Sports Club-a, SK-Gaming-a i Team Liquid-a. HyperX Cloud su podržane dvogodišnjom garancijom i legendarnom HyperX pouzdanošću. Za više informacija posetite www.kingston.com/hyperxcloud.

HyperX je divizija visokih perfomansi kompanije Kingston Technology koja obuhvata proizvode kao što su DDR3 memorija visokih perfomansi, SSD-ovi, USB fleš diskovi i slušalice sa mikrofonom. Namenjen gejmerima, overklokerima i entuzijastima, HyperX je poznat širom sveta po kvalitetu, perfomansama i inovacijama. HyperX je posvećen e-sportu i sponzoriše više od 20 timova širom sveta uz glavno sponzorstvo Intel Extreme Masters-a. HyperX se može naći na mnogim događajima kao što su Brasil Game Show, China Joy, DreamHack, gamescom i PAX.

Leave a Reply