Hardware · Notebook-Netbook

IBM, Lenovo i PiN Computers partnerski skup

Novosadska kompanija PiN Computers u saradnji sa globalnim partnerima, kompanijama IBM-Lenovo i Microsoft-om svojim partnerima predstavila je najnovija dostignuća na polju serverskih tehnologija, nove serije notebookova namenjenih poslovnim korisnicima i onih namenjenih zabavi, te novih tehnoloških koncepata.

Zastupnik IBM-a predstavio je PiN Computers partnerima System X i novosti na polju storage rešenja, te prednosti partnerskih odnosa i potencijale plasmana na tržištu Srbije. Nenad Basta iz Lenova predstavio je novu ThinkPad seriju namenjenu zahtevnim korisnicima, te IdeaPad serije namenjene nezahtevnim korisnicima koji od računara očekuju više na polju zabave. Takođe je predstavljen i model X1 kao okosnica budućeg vrha ponude Lenova za poslovne korisnike.

Predstavnica Microsofta fokusirala se na Enhanced Experience sertifikaciju i prednosti ovih unapređenja koji doprinose ubrzanju računara, kako u pogledu startovanja OS-a, tako i u domenu ubrzanja korisničkih aplikacija.

Đorđe Jovanović, novi Lenovo channel menadžer predstavio čitav spektar IdeaPad serija računara koji se odlikuju najboljim odnosom cena/kvalitet. Kraj skupa koji je sjajno organizovao PiN Computers, obeležila je ogranizovana poseta Muzeju grada Novog Sada i podzemnim vojnim galerijama Petrovaradinske tvrđave.

Leave a Reply