Gadgets · Hardware

Ideje IT poklona za 8. mart

Izborom modernog i funkcionalnog poklona za 8. mart ne samo da ćete izmamiti osmeh voljene žene, već ćete ovaj trenutak

Linija proizvoda –  Fashion Edition

Najnovija elegantno dizajnirana kolekcija prenosivih uređaja bele boje sa zlatnim ornamentima kreirana je imajući u vidu pripadnice lepšeg pola. Žive i svetle boje učiniće da se ovi proizvodi izdvoje iz mnoštva drugih. Moderna linija podrazumeva dva proizvoda  – Data Safe II i Pocket Drive II. Prefinjen, zlatno/beli uređaj za smeštaj podattaka je dovoljno tanak da se može nositi u bilo kojoj ženskoj tašni.

Oba proizvoda su upotpunjena elegantnim kožnim tašnama koje potpuno dizajnom odgovaraju proizvodu, ali su opremljeni i posebnom poklon tašnom. Zahvaljujući neobičnom dizajnu ii maksimalnoj funkcionalnosti ovi prenosivi uređaji biće upečatljivi pokloni za Dan zaljubljenih.

Pripadnice lepšeg pola znaće da cene perfektnu kombinaciju boja, funkcionalnosti i originalnog pakovanja.

Crvena laptop torba.

Stil je za svaku ženu važan pa čak i kada je reč o detaljima kao što je laptop torba. Postoji neznatan broj svetlih rešenja koja se odnose na ženske laptop torbe. Prestigio crvena notebook torba za žene je upravo jedno od njih.

Dizajnirana imajući u vidu pripadnice lepšeg pola, ova laptop torba izgleda i daje osećaj moderne ženske tašne, ali pored toga obezbeđuje besprekornu zaštitu uređaja, ali i organizaciju brojnim pregradama i posebnim džepom za smeštaj avio karti ili pasoša tokom putovanja.

Kožni flash uređaj – Limited edition

Kožni Flash uređaj je originalan poklon jer je pored izgleda linija Limited edition osmišljena posebno za pripadnice lepšeg pola. Crvena, pink, zlatna i plava su četiri boje u kojoj se mogu pronaći  kožni Flash uređaj – Limited Edition. Potrebno je samo da odaberete najdopadljiviji od četiri raspoloživa i poklon za vašu voljenu je spreman. Ovaj proizvod ima i posebno pakovanje sa detaljima od somota, iste boje kao što je i sam uređaj.

Spreman za poklanjanje i da izazove divljenje.

Kožni flash uređaj – Geo Edition

Kožni flash uređaji – Geo Edition su izuzetno kompaktni uređaji od kože. Raspoloživi u klasično beloj ili elegantno crnoj boji sa jedinstvenim detaljima koji podsećaju na geografske mape i čine njihov vlasnik oseti avanturistički duh.

Putujte i istražujte nove horizonte, ali bez obzira gde se nalazite sa sobom ponesite svoje fajlove, muziku i video.

Ovaj kožni flash uređaj biće dobar poklon  bez obzira da li je u pitanju romantična dama ili devojka koja uživ

Univerzalna baterija Prestigio Power Bank 501

Stil je za svaku ženu važan pa čak i kada je reč o detaljima. Danas pripadnice lepšeg pola poseduju brojne gedžete bez kojih se njihova svakodnevica ne može zamisliti: mobilni telefoni, laptop računari, PDA uređaji… Ponekad punjenje svih ovih uređaja može da predstavlja veliko opterećenje, posebno tokom putovanja.   Prestigio univerzalna baterija  upotrebu ovih uređaja pretvoriće u zadovoljstvo. Obezbedite svojim damama anđela čuvara, ono što je do sada delovalo nemoguće, konekciju svih uredjaja na jedan bilo kada i bilo gde.

Prestigio GeoVision 430 . GPS poklon za dame

Navigacija je danas više od potrebe a ukoliko odaberete Prestigio GeoVision 430 kao poklon za svoju damu onda cete joj obezbediti luksuz i impresivnu funkcionalnost. Pouzdana navigacija ovog uredjaja pružiće voljenoj dami sigurnost i olakšati putovanje bez obzira koliko naporno ono bilo. Veliki ekran i glasovne komande olakšaće  pronalaženje puta.
Prestigio GeoVision 430 nije samo navigacioni uređaj. On je dragocen izvor korisnih informacija. Detaljne mape pokazuju i tačke interesovanja tako da viša dama ne mora da brine gde da napuni rezervoar ili svrati na ručak, ali ga može i izneti iz automobila i uživati u fotografijama ili preslušavanju muzike.

2 thoughts on “Ideje IT poklona za 8. mart

Leave a Reply