Hardware

IF nagrada za industrijski dizajn Toshiba P2300 serije televizora

Kompanija Toshiba Europe objavila je osvajanje prestižne evropske nagrade za industrijski dizajn proizvoda, „IF Product Design 2014“, za svoju P2300 liniju LED televizora. Ova nagrada je novo značajno priznanje liniji TV-a koja je svojom popularnošću značajno doprinela aktuelnom, prepoznatljivom dizajnu Toshiba televizora.

Nagrađeni P2300 vizuelno odlikuju izuzetno tanak okvir ekrana (eng. narrow bezel) i elegantan srebrni zvučnik duž cele donje linije ekrana. Uzak i stilizovan, a istovremeno izuzetno snažan Power Bass buster snage 20W, kao i originalna Toshiba REGZA tehnologija za poboljšanje kvaliteta slike – osnova su uverljivosti korisničkog doživljaja sportskih i filmskih sadržaja na ovim televizorima.

iF_product_4C+schrift

„Srbija je po gledanosti televizije u samom vrhu svetskih zemalja. Zato nam je posebno drago što u mnogim domovima u Srbiji centralno mesto zauzimaju upravo Toshiba televizori nagrađene serije 2300. Da su korisnici u samom fokusu razvoja Toshibinih televizora jednako potvrđuju ovo, kao i prestižno Red Dot priznanje koje je prošle nedelje pripalo našoj novoj L74 seriji televizora“, izjavio je Nikola Parađina, konsultant za distribuciju i maloprodaju kompanije Toshiba u Srbiji.

Nagrada „IF Product Design Award“ ustanovljena je 1954. i na godišnjem nivou sprovodi je organizacija iF International Forum Design. Svake godine se za ovu nagradu kandiduje preko 2.000 proizvoda iz više od 30 zemalja, a najbolji proizvodi dobijaju „IF pečat kvaliteta“.

Leave a Reply