Gadgets · Hardware · Video igre

Instrumente za igru Guitar Hero World Tour zajedno osmišljavaju kompanije Logitech i Activision

Na razvijanju i promociji premijum instrumenata za Guitar Hero® World Tour, poslednjeg izdanja najpopularnije muzičke video igre, od sada sarađuju kompanije Logitech International i Activision Publishing, Inc. Isporuka igre počinje ove jeseni za Xbox 360™, konzolu kompanije Microsoft, PlayStation®2 konzole, PLAYSTATION®3 sisteme i Nintendo Wii™.

Logitech planira da isporuči premijum instrumente za svaku od platformi igre. Prvi kontroleri će se pojaviti krajem ove godine. Proizvodi će biti kompatibilni sa naprednim setom funkcija predstavljenih u Guitar Hero World Tour što će omogućiti igračima da Guitar Hero sesije pretvore u prave koncerte.

„Logitech je vodeći proizvođač perifernih uređaja, a smatra se i da postavlja zlatne standarde na polju inovacija i kvaliteta uređaja“, kaže Čarls Huang, potpredsednik razvoja poslovanja za RedOctane, „znamo da smo našli pravog partnera koji može da isporuči premijum hardver vrhunskog kvaliteta na koji su igrači Guitar Hero igara navikli “.

„Kao veliki obožavaoci Guitar Hero igara, uzbuđeni smo što imamo priliku da toj igri dodamo Logitech iskustvo“, kaže Brus Lankaster, potpredsednik i generalni menadžer sektora za igre kompanije Logitech. „Pre nekoliko godina Logitech je postavio standard na tržištu volana za igre, sa vrhunskim volanima koji poboljšavaju osećaj vožnje tokom igranja trkačkih igara. Nadamo se sličnoj situaciji i na tržištu premijum kontrolera za muzičke video igre.“

Guitar Hero World Tour se razvija od strane Neversoft Entertainment za Xbox 360® sistem za igru i zabavu kompanije Microsoft i PLAYSTATION®3 računarski sistem za zabavu. Wii™ verziju razvija Vicarious Visions. Verziju za PlayStation®2 računarski sistem za zabavu razvija Budcat. ESRB nije još uvek rangirao igru. Za više informacija o igri Guitar Hero World Tour, posetite www.guitarhero.com.

Leave a Reply