Hardware

Integrisana rešenja iz LG-a donose novi nivo pogodnosti za poslovne korisnike

Optimizovana integrisana rešenja iz LG-a unapređuju rad u kancelarijama, prodavnicama, hotelima, školama. Na međunarodnom sajmu IFA (Internationale Funkausstelung) koji se održava ove nedelje u Berlinu, LG Electronics (LG) prikazuje simulacije okruženja poput hotela, škola, kancelarija i aerodromskih free shop-ova, kako bi demonstrirao da LG-eva integrisana rešenja mogu značajno da poboljšaju stvarne situacije u životu i poslu.

„Poslovna jedinica Business Solutions u okviru LG-a stvorena je sa idejom da razvije rešenja koja će doneti značajno poboljšanje života ljudi u njihovom radnom okruženju,” izjavio je Sun Kvon (Soon Kwon), predsednik i direktor kompanije LG Electronics Business Solutions, dodajući: „Naše jedinstvene tehnologije sažete su u integrisana rešenja, koja su istovremeno prilagođena različitim tipovima poslovanja, sa ciljem poboljšanja usluga i pružanja stvarne vrednosti korisnicima.”

Posetioci IFA sajma će takođe imati priliku da dožive LG-jevu zadivljujuću Super+ Resolution tehnologiju, koja pruža neverovatno realističnu sliku u HD rezoluciji, prenoseći SD sadržaj u HD. Takođe, LG će prikazati i svoj 3D monitor za igrice, W63D, koji nudi realističniji 3D prikaz slike u punoj rezoluciji.

AVS2400 Video Conference System All in one Type

LG je na svom štandu predstavio širok izbor rešenja, pokazujući posetiocima kako LG high-tech paketi funkcionišu u stvarnom životu. Idealan za prodavnice i bilborde, SuperSign rešenje digitalnog potpisa nudi visokokvalitetno oglašavanje putem više prikaza na jednom ekranu.

N-plus Network monitor, najsavremenije multi-computing rešenje, omogućava da 31 korisnik istovremeno upotrebljava jedan matični računar, što predstavlja idealno rešenje za škole i kancelarije. Sistem za video konferencije visoke rezolucije i Hotel TV sistem koji nudi interaktivne TV usluge hotela takođe će biti prikazani na Business Solutions štandu na sajmu.

LG Business Solutions, osnovan prošle godine, rešenjima zasnovanim na LG-jevim proverenim potrošačkim uređajima ostvaruje snažan uticaj i na poslovno tržište. Cilj predstavljanja na IFA sajmu je isticanje načina na koji LG tehnologija pozitivno utiče na svakodnevni život. Kontinuiranim uvećavanjem investicija u istraživanje i razvoj i regrutovanjem najboljih talenata iz celog sveta, kompanija LG Business Solutions planira da udvostruči svoje prihode do 2014. godine.

Leave a Reply