Hardware

Iskusite neverovatno putovanje po četiri zemlje sa Transcendovim proizvodima

Zainteresovani ste za putovanje tokom koga ćete uživati u besplatnim proizvodima Transcenda? U svetlu rastuće popularnosti brenda Transcenda, Transcend Information, Inc. (Transcend), globalni lider u oblasti memorija i multimedije, sa zadovoljstvom najavljuje svoje učešće u kampanji “IT Travelers – GO!” (“IT putnici – idemo!”) koju organizuje Tajvanski savet za razvoj spoljne trgovine (TAITRA).

Sa željom da sponzoriše i vodi IT-osvešćene putnike da oprobaju, igraju se i upoznaju nove tajvanske ICT proizvode i brendove tokom putovanja, kampanja “IT Travelers – GO!” (“IT putnici – idemo!”) je započela 5. jula i trajaće do 22. novembra 2011. godine. Izabrani srećni IT putnici imaće mogućnost da koriste inovativne i pouzdane IT gadžete kao i da osvoje novčanu nagradu do 20.000 američkih dolara dok budu uživali u neverovatnom 21-odnevnom besplatnom putovanju po azijskim gradovima kao što su Džakarta, Nju Delhi, Hanoi i najzad Tajpej, sedište sjajne Tajvanove tehnologije. Za više informacija o on-line registraciji, molimo Vas da posetite www.ittravelersgo.com.

Kao sponsor IMC projekata kao što je “IT Travelers – GO!” (“IT putnici – idemo!”), Transcend želi da promoviše izuzetnost sa proizvodima kao što su digitalni muzički player MP870 (4GB), 2.5″ prenosivi Hard Drive StoreJet 25H3P (1TB),Transcendova sportska traka za ruku, 8GB SDHC C10 Flash Card, Card Reader i USB Hub RDP7 koji su posebno dizajnirani za putnike. Transcend se fokusira na ulaganje napora na obezbeđivanju najvišeg kvaliteta proizvoda uz efikasne usluge nakon prodaje i podršku kojom obezbeđuje potpuno zadovoljstvo kupaca u pokretu.

Transcend dizajnira proizvode koji zadovoljavaju različite životne stilove i različite scenarije. Transcendovi moderni, sa mnoštvom funkcija i kompaktni uređaji su ono što svaki IT putnik prosto mora da ima. Proizvodi, kao što je MP870, pružaju ekskluzivne funkcije kao što su share-ovanje muzike ili video klipova sa vašim drugarima na putovanju što duplira zadovoljstvo putovanja bez maltretiranja nošenjem slušalica. Dalje, Transcendov najnoviji prenosivi 1TB hard drive, StoreJet 25H3P, koji predstavlja retku kombinaciju superirornih performansi USB 3.0 uređaja, brzine prenosa podataka od 90 MB/s i kućišta otpornog na udarce koji ga štite od slučajnih padova, idealna je opcija za ljubitelje brzine.

Transcend je, kao i uvek, posvećen izradi novih, inovativnih i akutelnih proizvoda koji zadovoljavaju potrebe kupaca i nastavlja da radi na proizvodima koji se odlikuju kompaktnošću, pouzdanošću i kvalitetom. Transcend je ponosan što je deo ovog događaja i nada se da će svoje poizvode još više prilagoditi onim korisncima koji budu deo ove izuzetne avanture. Transcend želi svim srećnim IT putnicima, snabdevenim sjajnim gadžetima iz Transcenda, srećan put i siguran povratak sa čudesnim iskustvima i dragocenim trenucima provedenim sa ostalim putnicima.

Leave a Reply