Gadgets · Hardware

Jedina specijalizovana prodavnica GPS uređaja i opreme

U Beogradu se u petak 14. decembra 2007. godine otvara jedina specijalizovana prodavnica GPS uređaja i opreme – GPS centar. GPS uređaji za navigaciju su u poslednjih par godina postali sve pristupačniji a samim tim i sve masovniji pratioci u vožnji, plovidbi, rekreativnom trčanju, biciklizmu ili recimo planinarenju.

GPS Centar, koji se nalazi u neposrednoj blizini beogradske Arene, je izabrao najbolje proizvođače i najkvalitetnije proizvode koje na jednom mestu nudi vozačima, mornarima i ljubiteljima prirode.

Uz pomoć GPS uređaja navigacija je laka i korisnicima omogućava više slobodnog vremena i više opuštenosti pri dužim ali i kraćim putovanjima i izletima. Kartografija je sve bolja i detaljnija, sa sve više informacija. Garmin, Dreimgo, Mio, MyGuide, TomTom… su samo neki od proizvođača koji su se izdvojili u vrhu GPS tehnologije, a svi njihovi najbolji proizvodi su zastupljeni u ovoj prodavnici. Uz stručna objašnjenja svako će na jednom mestu moći da odabere uređaj koji mu najviše odgovara.

I ne samo to, firma LUMI Group, koja ovaj centar i otvara, ujedno će kao veleprodaja snabdevati i sve ostale zainteresovane maloprodaje u Srbiji. Svet novih tehnologija, odnosno svet GPS-a je pred nama.

One thought on “Jedina specijalizovana prodavnica GPS uređaja i opreme

Leave a Reply