Hardware

Kancelarijske slušalice sa mikrofonom Genius HS-400A „Tatoo“

Genius je predstavio novitet u svojoj seriji kancelarijskih slušalica sa mikrofonom.

Novi model dolazi pod imenom Genius HS-400A, a za razliku od nedavno predstavljenih modela namenjenih pre svega zahtevnim korisnicima – ovaj model je primarno namenjen pravim kancelarijskim radnicima čiji se dnevni posao sastoji od velikog broja razgovora putem Skypea, telefona ili nekog drugog načina komunikacije.

Unutrašnjost samih slušalica postavljena je vestačkom kožom kako bi se omogućilo udobno držanje na glavi čak i tokom višesatnog korišćenja, što će sigurno znati da ceni svaki predstavnik prodaje ili agent u korisničkoj službi. Postava osim za udobsnot služi i kao izoliator zvukova iz okoline, kako bi korisnik mogao da se koncentriše na ono što mu je u tom trenutku najvažnije – sam razgovor.
Mikrofon je smešten na levoj strani i može da se rotira kako bi se njegov položaj prilagodio svakom korisniku i omogućio jasne i razgovetne razgovore bez podizanja tona. Dužina trake koja spaja slušalice je takođe podesiva, kao i položaj samih slušalica kako bi korisnici mogli da osiguraju optimalnu udobnost prema sopstvenim potrebama.

Kako bi donele dašak duha i zabave u „ozbiljnu“ kancelarijsku opremu, slušalice sa spolnje strane karakteriše zabavna „tetovaža“ bele boje sa zelenim ili plavim detaljima.
Kabl dužjine 1,8 metara, na kojem se nalazi i kontrola jačine zvuka, omogućava spajanje na priključak za slušalice i na računare koji nisu smeštena neposredno uz korisnike. Zvučnički driveri dimezija 40 mm sa osetljivošću od 102 dB osiguravaju jasan i čist zvuk. Osim za razgovore, ove slušalice vrhunski će se snaći i prilikom slušanja muzike ili gledanja filmova, a pored računara –možete ih priključiti i na niz drugih uređaja, od pametnih telefona i tableta do MP3 plejera.

Genius HS-400A se može nabaviti u opremljenijim prodavnicama po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.300,00 dinara.

Leave a Reply