Hardware

KimTec promovisan u HP ESSN partnera za Srbiju

Od 18. novembra  KimTec je i formalno od strane kompanije HP, promovisan u HP ESSN partnera za Srbiju. HP ESSN ugovor obuhvata servere, uređaje za skladištenje podataka i aktivnu mrežnu opremu. HP je kompanija koja opslužuje više od milijardu koprisnika u 170 zemalja na šest kontinenata, zapošljava više od 304.000 zaposlenih širom sveta i na listi FORTUNE 500 za 2010. godinu se nalaži na 10. mestu sa godišnjim prihodom za 2009. godinu od 114.6 milijardi dolara.

HP je našem tržištu poznat već duži niz godina i to pre svega po svom kvalitetu u segmentu laserskih i inkjet štampača, prenosnih i personalnih računara, grafičkih radnih stanica, servera, uređaja za skladištenje podataka i aktivnih mrežnih rešenja, gde postoji najveći broj priznanja lokalnih i stranih medija. Važno je napomenuti da je svaki treći prodati server u svetu HP-ov servev.

KimTec će se potruditi da, zajedno sa partnerima, adekvatno pozicionira sve nove proizvode iz ESSN grupe kao što su: Nova generacija servera G7, aktivna mrežna rešenja kao i nova rešenja u segmentu uređaja za skladištenje podataka.

Kao i u distribuciji ostalih brandova i kod HP ESSN dela naglasak KImTeca će biti na dobroj snadbevenosti i promptnoj isporuci, punoj i brzoj tehničkoj podršci, kvalitetnoj segmentaciji tržišta i čvrstoj poIitici maloprodajnih cena koje će ostaviti prostora za profit svakom partneru.

Leave a Reply