Hardware

KimTec Srbija novi distributer Allied Telesis proizvoda

Očekuje se proširenje prodajne mreže i bolji poslovni rezultati za obe kompanije

Kompanija Allied Telesis, jedna od vodećih svetskih kompanija iz oblasti umrežavanja, potpisala je ugovor o distribuciji svojih proizvoda, sa kompanijom KimTec Srbija, članicom M SAN Grupe, najveće IT kompanije u Adriatic regiji.

ATelesis_red+blk

Allied Telesis je u Srbiji prisutan sa svojim mrežnim rešenjima preko 10 godina i za to vreme sagradio je reputaciju jednog od vodećih brendova u oblasti umrežavanja poslovnih i enterprise sistema i razvoja mrežnih tehnologija. Na globalnom nivou, Allied Telesis je lider na polju razvoja mrežnih tehnologija i prozvodnji mrežnih uređaja i predstavlja pouzdanog partnera koji nudi visoko kvalitetna rešenja namenjena svim korisnicima kroz proizvode sa odličnim odnosom cene, kvaliteta i performansi.

“Sigurni smo da će saradnja sa kompanijom KimTec Srbija, doprineti da proizvodi kompanije Allied Telesis nađu brži i bolji put do svojih kupaca”, izjavio je Ivan Mladenović, direktor kompanije Allied Telesis za područje Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Grčke. ”Kompanija KimTec poseduje veoma stručan i kvalitetan Enterprise tim koji svojom specijalizacijom i angažovanjem doprinosi da brzo i kvalitetno reaguje na sve upite i zahteve partnera koji se bave sistem integracijom i izradom poslovnih rešenja, što će sigurno doprineti boljem razvoju Allied Telesis brenda u Srbiji i dominantnom tržišnom učešću.”

Kroz ovaj ugovor kompanija KimTec Srbija dobila je mogućnost da ponudi vrhunska rešenja i proizvode iz oblasti IT umrežavanja kompanije Allied Telesis svojim partnerima koji će kroz implementaciju istih dobiti sigurnost, pouzdanost a pre svega kvalitet.

Mrežna rešenja kompanije Allied Telesis nalaze se u brojnim državnim institucijama, javnim preduzećima, hotelima, bankama, univerzitetskim centrima i mnogim drugim privatnim preduzećima.

Leave a Reply