Kingston HS4 All-In-One
Hardware

Kingston Digital nove čitače medijskih sadržaja velike brzine i 64GB 600X CF karticu

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je  predstavila četvrtu generaciju HS4 All-In-One čitača medijskih sadržaja. Multifunkcionalni čitač donosi poboljšanja u odnosu na prethodni model tako što čita sve glavne tipove formata kartica uključujući i SD kartice najveće brzine (UHS-I, UHS-II) i CF tip I i II (UDMA 0-7).

Korisnici mogu lako da urade back up i prebace muziku, fotografije i drugu vrstu digitalnih podataka sa USB 3.0 preformansama velike brzine. To korisnicima omogućava da uštede vreme  prebacujući fajlove kao USB 3.0 zahvaljujući čemu brzina prenosa podataka dostiže 5Gbit/s, što je skoro 10x veća brzina od USB 2.0. Portabilan, small- form factor čitač poseduje kućište od brušenog nikla, a kompatibilan je sa USB 2.0.

Kingston HS4 All-In-One

Kingston HS4 All-In-One

Kingston® je takođe predstavio novi,  dodatni kapacitet od 64GB za CompactFlash Ultimate 600x liniju proizvoda. CF Ultimate 600x kartice dolaze u kapacitetima od 32GB i 64GB i pružaju vrhunske rezultate sa brzinama čitanja i ispisa do 90MB/s za podršku burst fotografija ili HD videa. Dodatak u vidu MediaRECOVER® softvera omogućava korisnicima da povrate izbrisane fajlove i premeste oštećene fajlove ukoliko je to potrebno.

“HS4 All-In-One čitač medijskih sadržaja je sjajan uređaj za brzo prebacivanje podataka između različitih uređaja, bilo da ste kod kuće ili u pokretu,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.  “CF Ultimate 600x povećanog kapaciteta omogućava strastvenim fotografima i snimateljima da snimaju više sadržaja, a prilikom korišćenja ovog čitača prenos podataka je brz i jednostavan.”

HS4 All-In-One čitač medijskih sadržaja podržan je dvogodišnjom garancijom, dok CF Ultimate 600x ima doživotnu garanciju. Oba proizvoda sau podržana legendarnom Kingston pouzdanošću i besplatnom tehničkom podrškom

Leave a Reply