Hardware

Kingston Digital predstavio SSD velikog kapaciteta od skoro 1TB

Kompanija Kingston danas je predstavila V310, najnovije izdanje SSDNow V300 serije. Kingston SSDNow V310 SSD znatno povećava odziv sistema, nudeći istovremeno 960GB kapaciteta za skladištenje filmova, muzike, igara, fajlova i aplikacija.

Novi SSDNow V310 je 10 puta brži od 7200RPM hard diska1 što je rezultat Phison 3108 kontrolera i 450MB/s brzine čitanja i upisa2. Bez pokretnih mehaničkih delova, SSDNow V310 je otporan na udarce, koristi manje energije i ostaje hladan, što ga čini daleko pouzdanijim od standardnih hard diskova. Veliki kapacitet SSDNow V310 obezbeđuje dovoljno prostora za pravu HDD zamenu, tako da korisnici mogu da prebace sadržaj celog hard diska.

kingston-ssd

“Posmatrano od 2009. godine, naša V ‘Value’ serija SSD-ova ima najbolju cenu u odnosu na nivo performansi koji je dovoljan da manje zahtevnim korisnicima omogući da iskuse benefite SSD tehnologije. Naš novi V310 obezbeđuje najveći mogući kapacitet do sad u Kingston SSD liniji,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe.

 

” SSDNow V310 sa velikim kapacitetom od 960GB je savršena nadogradnja na postojeći sistem jer poboljšava brzinu i smanjuje vreme učitavanja aplikacija pomažući da se investicija u računar maksimalno isplati.”
SSDNow V310 je dostupan u kapacitetu od 960GB ili kao komplet za nadogradnju koji uključuje sve potrebne komponente plus softver za kloniranje datoteka i operativnog sistema za lakšu instalaciju. SSDNow V310 je podržan trogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Leave a Reply