Hardware

Kingston i Belgrade Gaming Festival nagrađuju najspretnije učesnike

Vredne nagrade za posetioce: HyperX Siberia v2 slušalice, HyperX 3K 120GB SSD i HyperX 64GB usb 3.0.

 

Na ovogodišnjem Belgrade Gaming festivalu koji se održava od 8. do 11. novembra u Mikser House-u, veliki broj timova iz cele Evrope takmičiće se u igramaDota 2 i Counter Strike: Global Offensive. Pored takmičarskog dela, posetioci će  moći da svrate do Kingston štanda, gde ih očekuju brojne nagrade.

 

Svakog dana, najspretniji učesnici biće u prilici da osvoje po jednu od tri sjajne nagrade iz HyperX serije, među kojima su: HyperX Siberia v2 slušalice koje kombinuju vrhunski dizajn, optimalne performanse i beskompromisan kvalitet; HyperX 3K 120GB SSD za izuzetno iskustvo igranja, multitasking performanse i multimedijalnu snagu računara; dok će entuzijaste, gejmere i high-end korisnike obradovati činjenica da se među poklonima nalazi i najbrži fleš disk – HyperX 64GB usb 3.0.

kingston

 

Učesnici turnira takmičiće se na više od 70 računara koji su opremljeni ultra brzim Kingston HyperX memorijama. Sve pobednike očekuju vredne robne i novčane nagrade, dok će ostali posetioci imati priliku da osvoje sjajne proizvode za vrhunski gejming na Kingston štandu.

 

Belgrade Gaming Festival trajaće od 8. do 11. novembra, a vrata Mikser House-a otvorena su za posetioce od 10:00 do 22:00 časova.

Leave a Reply