Hardware

Kingston predstavio SSDNow ROI kalkulator partnerima

Kingston Digital Europe Ltd, članica kompanije Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u memorijskim proizvodima, danas je prikazala novi prodajni alat za svoje partnere, Kingston SSDNowROI (return on investment – povraćaj ulaganja) kalkulator.  Ovaj alat može da bude downloadovan, priključen i posebno prilagođen partnerskim websajtovima i omogućava prodajnom kanalu da iskoristi benefite SSD tehnologije i da edukuje IT stručnjake, gotovo trenutno koliki ROI SSDovi mogu da daju njihovim računarima. Za više informacija o SSDNow ROI kalkulatoru, posetite websajtKingston Technology Partner Program.

Sa pristupačnim cenama SSDovi su dotakli granicu isplatljivosti[1], pa kompanije mogu sada da zabeleže pravu uštedutroškova, gde  nadogradnja sistema sa SSDom, prosečno iznosi trećinu troškova (uključujući i troškove rada) u poređenju sa kupovinom novog laptopa, desktopa ili radne stanice. Skorašnji nezavisni testovi, naručeni od kompanije Kingston Technology, prikazali su kako nadogradnja HDDa na SDD može da poboljša performanse starijih PC-a za 50% a novih PCa za 27%[2].

“Dodavanjem na već postojeći SSD sadržaj našeg partner program websajta, novi SSD SSDNow alati obezbeđiju našim partnerima siguran rad sa svojim kupcima kako bi im pojasnili uticaj koji SSD može imati na PC računare i kako bi poboljšali poslovne performanse, demonstrirali uštedu i smanjili poslovni rizik”, izjavila je Gill Taylor, Channel Marketing Manager, EMEA, Kingston Technology Europe “Znamo da  SSDNow drajvovi nude vrhunske benefite i želimo da pomognemo našim partnerima da ih podele sa svojim kupcima u cilju generisanja nove prodaje”

Kingston SSDNow alati sadrže:

  • Kingston SSDNow ROI kalkulator: aplikaciju (widget), koji partneri mogu da download-uju i priključe direktno na svoj website ili da je drže na svome desktopu. Kingston SSDNow ROI kalkulator dozvoljava partnerima da ukucaju specifične informacije o kupcu – uključujući PC inventar, troškove zaposlenih i prosečno vreme otkazivanja drajvova, kako bi generisali predviđeni dobitak kroz životni vek PC-a i vreme koje je potrebno da se dostigne ROI.

  • Kingston SSDNow marketing materijal: omogućava partnerima da kontaktiraju svoje kupce direktno sa informacijama ipodacima koji su im neophodni kako bi ih edukovali zbog čega je danas SSD održiva investicija.

Kingston SSDNow alati su dostupni na Holandskom, Engleskom, Francuskom, Italijanskom, Nemačkom, Poljskom i Španskom jeziku. Partneri mogu pronaći sve SSDNow alate i sadržaj na websajtu  Kingston Partner Program.

Leave a Reply