Hardware

Kingston udvostručio kapacitete na microSDHC, microSDXC i SDHC/SDXC karticama

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je danas Class 10 UHS-I microSD i Class 10 UHS-I SDHC/SDXCkartice sa uvećanim kapacitetom za skladištenje podataka.

Class 10 UHS-I microSD kartica je sada dostupna u kapacitetu od 128GB*. Savršena je za aplikacije, muziku, fotografije i video sadržaje koji na pametnim telefonima ili tabletima zauzimaju mnogo prostora. Brza UHS-I tehnologija, koja je kompatibilna sa microSDHC i microSDXC uređajima, omogućava korisnicima da besprekidno snimaju fotografije i HD video sadržaje.

Kingston SDCX

Kingstonovu Class 10 UHS-I SDHC/SDXC karticu odlikuje UHS-I tehnologija i impresivne performanse, a sada je dostupna i u kapacitetima do 256GB. To omogućava korisnicima da snime više videa u 1080p HD rezoluciji i 3D tehnologiji bez potrebe za zamenom kartica. Sa brzinom čitanja do 90MB/s i brzinom ispisa do 45MB/s **, ove svestrane kartice prebacuju fajlove mnogo brže nego standardne Class 10 SDHC/SDXC kartice. Fotografi sada mogu duže da snimaju zahvaljujući većem skladišnom prostoru za snimanje u visokoj rezoluciji, poput snimanja u RAW i JPEG formatu. Poboljšana brzina ispisa omogučava kontinuirani burst režim za jasne fotografije i smanjuje seckanje tokom snimanja video sadržaja.

“Kingston Technology sa ponosom predstavlja nove memorijske kartice visokog kapaciteta i velike brzine,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “ U današnjem svetu, gde većina u mobilnim uređajima nosi više podataka nego ikada ranije, veći kapaciteti i brzine omogućavaju korisnicima da imaju najbolja moguća rešenja, a sve u cilju boljeg korišćenja svih prednosti koje mobilnost donosi.”

Class 10 UHS-I microSD kartice su dostupne u kapacitetima od 16GB, 32GB, 64GB i 128GB. Class 10 UHS-I SDHC/SDXC kartice su dostupne u kapacitetima od 16GB, 32GB,

 

 

64GB, 128GB i 256GB. Oba modela su podržana doživotnom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pozdanošću.

Leave a Reply