Hardware

Koliko će biti važno poznavanje CISCO rutera u budućnosti?

este li znali će do 2018. godine biti skoro duplo više internet korisnika nego danas, i da će polovina svih uređaja koji se povezuju na internet moći da ima bežičnu konekciju? Praktično sve ćemo moći da konektujemo na internet, gde god da se nalazimo.

Ovo su prognoze koje je objavio CISCO, koji je danas najzastupljeniji proizvođač rutera i svičeva na tržištu. To znači da će poznavanje CISCO uređaja biti izuzetno korisno, pogotovo za administratore mreža, koji već spadaju u najtraženije IT stručnjake, a broj otvorenih pozicija za ove poslove raste iz godine u godinu.

Koje su komponente rutera, kako izgleda ruter sa modulima, koje su sve njegove konekcije, kako se koristi konzola? Koje su četiri faze bootupa, odnosno startovanja? Kako izgleda osnovna konfiguracija rutera?

O svim ovim i drugim aktuelnim pitanjima iz sveta mrežnih sistema govoriće Goran Radisavljević na besplatnom seminaru, koji u subotu, 20. septembra, od 11 do 14 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

Goran Radisavljević je potvrđeni IT stručnjak, menadžer i predavač. Poseduje bogato predavačko iskustvo, budući da već niz godina radi kao IT trener u Institutu za nuklearne nauke „Vinča”. Trenutno radi kao IT menadžer u jednom od najuglednijih beogradskih hotela.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy. Dovoljan je samo klik na sledeći link:

http://www.link-elearning.com/stream/sr/cisco-ruteri-i-svicevi.php

Tokom seminara će biti aktivna rasprava, i u njoj će moći da učestvuju i oni koji prate seminar putem interneta. Pitanja se mogu slati putem CCD naloga na Twiteru (@Razvoj_karijere) i ona će odmah biti prosleđena predavaču.

Zainteresovani predstavnici medija mogu se prijaviti da lično prisustvuju seminaru. Prijava je na e-mail: [email protected] Broj mesta je ograničen.

Leave a Reply