Lenovo lThinkpad X1 Carbon
Hardware

Kompanija Lenovo osvojila rekordnih deset “Red Dot”nagrada za dizajn

Kompanija Lenovo je sa ponosom objavila da će deset proizvoda ove kompanije dobiti nagrade “Red Dot Product Design Awards” za 2015. godinu.

Među pobednicima su PC računari Lenovo Horizon 2s i A740 all-in-one, laptop Lenovo Y40, monitori ThinkVision Pro2840m i X24, radna stanica ThinkStation P900, multi-mod laptop ThinkPad Yoga 14, ThinkPad Stack, tableti ThinkPad  i dodaci i višestruko nagrađivani ThinkPad X1 Carbon koji se takmiči drugu godinu zaredom.

 

Lenovo ThinkPad

Lenovo ThinkPad

Ove nagrade dolaze kao nastavak našeg dostignuća kada smo izabrani za “Red Dot” dizajnerski tim godine u 2013. i što smo osvojili šest nagrada prošle godine. Takmičenje “Red Dot” je prestižno godišnje međunarodno takmičenje u dizajnu sa sedištem u Esenu u Nemačkoj. Samo najbolji uređaji imaju čast da dobiju ovu popularnu nagradu za odličan kvalitet dizajna. Nagrada “Red Dot” se smatra potvrdom za iizvrsnost proizvoda i prepoznata je na svetskom nivou. Pobednički proizvodi su izabrani među 5000 prijava iz 56 zemalja. Međunarodno priznat panel od 38 sudija, stručnjaka iz različitih oblasti dizajna i industrija, izabrao je najbolje. Pobednički proizvodi će biti prikazani u muzeju Red Dot Design u Esenu, u ukoričenom izložbenom katalogu i na njihovoj onlajn multimedijskoj izložbi.

„Činjenica da nas “Red Dot” godinama prepoznaje predstavlja veliku čast i potvrđuje našu stalnu sposobnost da svojim kupcima pružimo uzbudljive proizvode”, kaže Dejvid Hil, potpredsednik odseka Think Design kompanije Lenovo.„Veliki broj ovogodišnjih nagrađenih proizvoda jeste pokazatelj timskog rada kompanije i priznanje da kompanija Lenovo ima jedinstven pristup kada je reč o dizajnu.”

„Kompanija Lenovo je dugo bila uspešna na takmičenju “Red Dot Design Awards”, osvojivši 37 nagrada prethodnih godina”, kaže Džonson Li, izvršni direktor odseka Lenovo PC Design. „Sa istinski međunarodnom fiziologijom dizajna i intenzivnim fokusom na kreiranju jedinstvenog korisničkog doživljaja, dizajnerski timovi kompanije Lenovo nastaviće da osmišljavaju još inovativnije proizvode u budućnosti.”

Leave a Reply