Hardware

Kompanija Lenovo predstavila novi “Idea” brend

Kompanija Lenovo je objavila novi prdor na globalno korisničko PC tržište novom linijom notebook i desktop PC računara pod brendom koji nosi naziv “Idea”. Ovaj novi brend biće prvo predstavljen na putem maloprodaja u EMEA regionu, a premijera će biti u Francuskoj i Južnoj Africi.

IdeaPad notebook računari, biće pogonjeni Intel Centrino procesorskom tehnologijom, kombinovanom sa najdavremenijim tehnologijama koje pre svega obezbeđuju laku i jednostavnu upotrebu kao što su recimo tehnologija prepoznavanja lica za identifikaciju, Dolby Home Theatre surround zvuk i nove specijalne interfejs kontrole namenjene igračima u pokretu. Takođe, nova serija ralunara odlikuje se naglašenim dizajnerskim rešenjima poput ekrana bez okvira, kontrola osetljivih na dodir i jedinstvenih površinskih tekstura.

IdeaCentre desktop računare odlikuju user-friendly tehnologije kao što su funkcija oporavka podataka nakon krahova, prepoznavanje lica i antibakterijske tastature, a sve stanice biće opremljene poslednjom generacijom Intel Core2Duo i Quad Core procesorima.

Leave a Reply