Hardware

Kompanija Prestigio proslavila 10 godina postojanja

Na sinoć održanom svečanom koktelu u prostoru Madlenijanuma, kompanija Prestigio u krugu prijatelja i poslovnih partnera proslavila 10 uspešnih godina poslovanja.

Nakon održanog predstavljanja najnovijih proizvoda iz MultiPhone porodice, kojima je kompanija Prestigio ušla na potpuno novo tržište i otvorila vrata sledeće poslovne dekade, u divnom ambijentu Madlenijanuma održana je proslava prvih 10 uspešnih poslovnih godina.

Desetogodišnjica je obeležena u znaku novih proizvoda, “pametnih”telefona iz DUO serije, koji će svakako biti okosnica daljeg poslovnja kompanije i temelj za proslavu nekih novih uspeha i jubileja. Svečanom koktelu prisustvovali su prijatelji i poslovni partneri lokalne kancelarije kompanije Prestigio, ali i poznata lica javnog života.

Kao sjajan odgovor DUO pametnim telefonima, veče su uveličale i dve dame, neverovatno skladne, a toliko različite za koje se može reći da čine neprikosnoveni muzički DUO- “Diva’s Duo”- gospodjice Leontina Vukomanović i Ivana Peters. Svojim izvodjenjem autorskih, ali i obradama poznatih domaćih i stranih hitova bile su pravo iznenađenje večeri obzirom da se po prvi put javno pojavljuju kao duo od premijernog nastupa početkom meseca.

Leave a Reply