vs
Hardware

Kompanija ViewSonic je postavila novog direktora za Evropu

Kompanija ViewSonic, globalni proizvođač računarskih i komunikacionih rešenja, kao i potrošačke elektronike, sa zadovoljstvom predstavlja dolazak gospodina Mark Lufkin-a kao novog direktora za evropski region. Mark će voditi evropske operacije kompanije ViewSonic – Zapadnu/Istočnu Evropu i Rusiju. Biće odgovoran za celokupnu ponudu ViewSonic proizvoda širom regiona.

Mark ima veliko iskustvo kako u prodaji, tako i marketingu za evropsko tržište u elektronici. Poseduje znanja i iskustva u razvoju novih poslovanja kada je upravljanje prodajnim timovima širom Evrope u pitanju, kao i razvoju strategija kanala prodaje, programa, sistema i alata. Do skora, Mark je bio Direktor za Softver i Periferije u kompaniji Lenovo EMEA, razvijajući prodaju na komercijalnim i potrošačkim tržištima kroz evropske kanale distribucije. Pre toga, Mark je bio potpredsednik za EMEA i APAC kanale prodaje u kompaniji Promethean, koja je globalni lider u interaktivnim, integrisanim digitalnim rešenjima u obrazovanju. Mark će obavljati svoje nove dužnosti iz regionalne kancelarije u centralnom Londonu.

“Zadovoljstvo mi je što sam postao deo tima kompanije ViewSonic, kompanije koju dugo poznajem i poštujem zbog raznovrsne palate proizvoda i održivosti u izazovnim i konstantno turbulentnim tržištima. Postoje velike mogućnosti za razvoj poslovanja i ViewSonic brenda kada je evropskotržište u pitanju.” — Mark Lufkin, Managing Director – Europe.

ViewSonic Europe će fokusirati svoju strategiju na osnovne proizvode: projektore i monitore. Kompanija ViewSonic nastoji da bude jedan od vodećih evropskih brendova tako što će u ponudi imati raznovrsnu paletu visoko kvalitetnih proizvoda, razvijati kanale prodaje i održavati odnose sa svojim korisnicima širom Evrope.

Leave a Reply