Hardware · PC računari

Konica Minolta bizhub C200 na akcijskoj prodaji

Konica Minolta poslovna rešenja SE d.o.o. nastavlja s akcijskom prodajom uređaja bizhub C200.

Preporučena cena uređaja bizhub C200 s poklopcem (OC 508) i kompletom tonera (TN 214CMYK) za krajnje korisnike je 185.000,00RSD. Predviđeno vreme trajanja ove akcije je do 31.03.2009.god ili do isteka predvidjenih zaliha. Iskoristite priliku i omogućite vašim korisnicima da po najpovoljnijoj ceni unesu boju u svoje poslovanje.

Jednostavnost i ekonomičanost

Sve veći broj kompanija koje su nekad verovale da štampanje i kopiranje u boji nisu za njih počinje da se preispituju jer boja, svakim danom, zauzima sve značajnije mesto u kvalitetnom radu. Osluškujući tržište i prateći potrebe kompanija kreirali smo bizhub C200, multifunkcionalni kolor uređaj sa pobedonosnim mogućnostima. bizhub C200 dolazi kao idealna alternativa kancelarijama, timovima ili radnim grupama koje konačno žele da prihvate boju, ali traže jednostavnu i ekonomičnu zamenu za svoje crno-bele uređaje. Uz bizhub C200 rad u boji je značajno povoljniji i jednostavniji nego u radu sa kompleksnim uređajima. Svojim stilskim i kompaktnim dizajnom zauzima malo prostora i atraktivan je dodatak svakoj kancelariji.

Esencijalna funkcionalnost

bizhub C200 je u svakom pogledu višenamenski, a svoju funkcionalnost dodatno potvrđuje kroz još jednu karakteristiku – jednostavnu upotrebu. bizhub C200 dolazi bez kompleksnih i zbunjujućih funkcija koje obično komplikuju rad, umesto da ga čine jednostavnijim. Princip esencijalne funkcionalnosti uređaja bizhub C200 koncentrisan je na ključne funkcije čime korisniku svakodnevno pruža istinsku lakoću korišćenja.

Praktičnost i fleksibilnost

Jednostavan i jasan rad su jedan deo, a praktičnost i fleksibilnost su drugi deo kvalitetne ponude multifunkcionalnog uređaja. Upravo zato bizhub C200 koristi Simitri HD toner za vrhunski kvalitet slike, nudi atraktivnu fleksibilnost medija za povećanu svestranost, i pokazuje jednaku brigu za okolinu kao i svaki drugi kopir-print sistem u Konica Minolta bizhub asortimanu.

Kratka specifikacija

 • Brzina:
  -20 str/min u boji,
  -20 str/min c/b
 • Kapacitet unosa papira:
  – standardno: 250 listova
  – maksimum: 3,350 listova
 • Težina papira:
  – 64 – 256 g/m²
 • Izlazni kapacitet:
  – Max. 250 listova
 • Završna obrada:
  (sa opcijama): ofset, grupisanje, sortiranje

Leave a Reply