Hardware · PC računari

Konica Minolta Bizhub 40P

Kada kancelarija postane zatrpana poslovima, dobro je znati da se možete osloniti na svoj štampač. Konica Minolta bizhub 40P zauzima mali prostor, ali ima visoku produktivnost od 43 strane u minuti, te svojim korisnicima pruža takvu vrstu pouzdanosti. Kao novi A4 štampač u vrhu svog ranga, kombinuje crno-belu produktivnost i visoku fleksibilnost. Opremljen je visokoproduktivnim Emperon kontrolerom i opcionom XPS podrškom, lako se integriše u širok dijapazon IT okruženja. S obzirom da inovativna tehnologija bizhub 40P štampača ima skromne prostorne zahteve, definitivno je idealan izbor za radne grupe i korisnike u korporativnim kancelarijama.

Laka i jednostavna integracija u bezmalo bilo koje IT okruženje je ključna karakteristika novog Konica Minolta bizhub 40P štampača. Ovo je moguće zahvaljujući ugrađenom Emperon sistemu sa snažnim procesorom od 500 MHz, standardnoj memoriji od 128 MB i Gigabit Ethernet-u, elementima koji obezbeđuju pouzdane i ujednačene performanse štampanja. Emperon tehnologija je takođe zaslužna za kompatibilnost bizhub 40P štampača sa PostScript 3 i PCL 6. U slučaju kombinacije sa opcionom opremom hard-diska, dostupna je i lokalna podrška za Microsoft Vista XML Paper Specification (XPS). Osim toga, korisnici će biti zahvalni zbog jednostavne instalacije i brzog pristupa različitim atraktivnim bizhub mogućnostima obezbeđenog putem DPWS (Profil Uređaja za Web Usluge).

„Korisnici koji tragaju za profesionalnim crno-belim štampačem širokog spektra otkriće da bizhub 40P jeste taj uređaj“, kaže Christina Stubinski, direktor proizvoda za štampače u Konica Minolta. „Njegov kompaktan i moćan dizajn, impresivna produktivnost i jednostavnost rukovanja čini ga savršenim kancelarijskim partnerom – onaj tip partnera na kojeg se možete osloniti kad je vremena malo i kad u svojim rukama imate stvari koje morate hitno odštampati.“

Od faktura, preko mesečnih izveštaja, narudžbenica ili otpremnica, pa do inventara, bizhub 40P završava sve kancelarijske materijale kakvi generalno nastaju, na primer, u kancelarijama provajdera logistike, provajdera korisničkih usluga, ili u finansijskim sektorima. I završava ih brzo. Izbacuje 43 crno-bele strane A4 formata za svega jedan minut.

Kada treba odabrati medij potreban za posao štampanja, korisnici imaju na raspolaganju spektar mogućnosti. Četiri kasete za papir omogućuju maksimalne zalihe papira od 1800 strana, kao i različite tipove papira u svakoj od njih. Ovo uključuje memorandume, folije, koverte, pa i medije do 216 g/m2 koji mogu biti unošeni sa bilo koje od polica. Čak i opcioni duplekser može obrađivati materijale veće težine. Ravnotežni izlazni magacin može biti dodat da pomogne održavanju stvari urednim. Osim razdvajanja višestrukih otisaka i različitih poslova štampanja, povećava izlazni kapacitet za 500 listova.

Redovni bizhub korisnici će prepoznati ugodno i jednostavno rukovanje štampačem kao autentičnu bizhub karakteristiku. LCD panel pune grafike pruža vizuelnu indikaciju statusa uređaja. Štampač bizhub 40P takođe omogućuje nadgledanje poslova, što administratorima dopušta da rasporede troškove štampanja na pojedinačne korisnike, te da tako pomno paze na ukupne troškove štampanja. U kombinaciji sa opcionom hard-disk opremom, postaju dostupni i bezbedno štampanje, i monitoring statusa štampača u realnom vremenu putem PageScope Suite alata.

Leave a Reply