Hardware

Konica Minolta u Nišu

Kompanija Konica Minolta poslovna rešenja SE d.o.o rešila je da svoje prisustvo ojača u Niškom regionu. Tri nova partnera: Birouniverzal d.o.o, Mikops d.o.o i Sloga d.o.o će ubuduće predstavljati kompaniju Konica Minolta za područje jugo-istočne i južne Srbije.

Upoznavanje s proizvodnim programom multifunkcionalnih uređaja i laserskih štampača kako crno-belih tako i u boji održano je u restoranu Svrljižanka 30.oktobra.

Svim posetiocima je omogućeno da isprobaju funkcije na uređajima koji nude najkvalitetniji izlazni dokument kao i mogućnostima primene boje u poslovanju uz podršku tehnologije Simitri HD tonera.

Predstavljanje su imali modeli: bizhub 163, bizhub 211, bizhub 40P, bizhub C200, bizhub C253, bizhub C5501, bizhub C10, pagepro 1380MF, pagepro 4650 i magicolor 4650 tako da je svako od zainteresovanih mogao da nadje rešenje koje će zadovoljiti njegove potrebe na najbolji mogući način, jer ovi modeli omogućavaju jednostavno i pouzdano skeniranje, štampanje, kopiranje, slanje faxa, e-maila, arhiviranje i rukovanje dokumentima, a sve to uz jako visok stepen zaštite i kontrole informacija.

Ono što Konica Minolta modele izdvaja od konkurencije su besprekoran kvalitet, atraktivnost, Simitri HD toner, fleksibilnost i ušteda vremena i troškova.

Konica Minolta je pokrenula program rentiranja svojih uređaja, a sve to da bi omogućila što lakšu dostupnost aparata svojim korisnicima i zadovoljila zahteve dinamičnog poslovnog okruženja. Modeli su prilagodjeni radu u savremenom poslovnom okruženju, nude najkvalitetniji izlazni dokument kao i najniže troškove održavanja uz široku razvijenost aplikacija.

Mnogobrojni posetioci su izneli pohvale na račun domaćina, a samu manifestaciju propratio je i Media centar Niša uz televiziju Banker.

Leave a Reply