Hardware · Notebook-Netbook

Kupi Toshiba laptop i osvoji skuter

Kupovinom bilo kojeg TOSHIBA notebook-a u ComTrade SHOP-u osvajate Instant nagradu, a ulazite u bubanj za izvlačenje za glavne nagrade – Peugeot skuter, letovanje ili TOSHIBA kameru.

Uspešna akcija prodaje i promocije TOSHIBA notebook računara u ComTrade SHOP-u se nastavlja. Pored specijalnih akcijskih modela, svi drugi prenosnici sa brendom TOSHIBA učestvuju u velikoj nagradnoj anketi.

Naime, svaki kupac TOSHIBA notebook-a dobija instant nagradu na prodajnom mestu – TOSHIBA majicu, sate u Crypton Planet igraonici … ali i popunjavanjem nagradnog kupona ulazi u bubanj za glavne nagrade:

1. Peugeot skuter
2. Vaučer za letovanje
3. TOSHIBA kameru

Prodajna akcija traje do 15.04.2010. godine, a neki od modela koje možete kupiti i učestvovati u njoj su:

TOSHIBA Satellite L500-126 – sjajan notebook sa dosta memorije, jakom grafikom i Windows operativnim sistemom.

TOSHIBA Satellite T110-10X – ultra prenosni fashion model sa Windows 7 operativnim sistemom i samo 1,58 kilograma.

TOSHIBA Satellite T130-120 -Računar sa ugrađenim 3G modemom za internet bilo gde da se nalazite, ali i sa eksternim optičkim DVD uređajem kojeg dobijate na poklon.

TOSHIBA Satellite U500-1D8 – Jedna od prvih Toshiba bazirana na Core i5 procesoru

TOSHIBA Satellite L550-1CM – Pravi predstavnik “desktop replacement” filozofije, sa ekranom dijagonale od čak 17,3 inča.

TOSHIBA Satellite L500-1XU – Ultra brzi Core i3 pokreće računar sa 3 gigabajta radne memorije i HDMI konektorom koji podržava filmove u 1080p rezoluciji.

TOSHIBA Satellite A500-1E4 – Još jedan Intel Core i5 sa Windows 7 operativni sistemom, 4GB RAM, Hard diskom od 500GB i Blu Ray optičkim uređajem za gledanje najnovijih filmskih ostvarenja.

Leave a Reply