Hardware

Laptopcentar povećava lanac maloprodaje

Kompanija Laptopcentar nastavlja širenje svog lanca maloprodajnih objekata specijalizovanih za notebook računare i prateću opremu, otvaranjem radnje na Novom Beogradu. To je prvi u nizu objekata koji će do kraja godine biti otvoren u ovom delu Beograda.

Peti Laptopcentar u Beogradu nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 95A, u prizemlju tržnog centra Fitex, preko puta Arene. Otvaranje je zakazano za 22.02.2012, u 10:00. Specijalno za otvaranje Laptopcentar je spremio fantastične ponude.

„Otvaranjem ove prodavnice počinjemo sledeću fazu razvoja našeg prodajnog lanca, sa željom da do kraja godine imamo tri objekta na Novom Beogradu.“, rekao je Stevica Kujundžić generalni direktor kompanije Laptopcentar. „Atraktivne cene, širok portfolio proizvoda i trenutna dostupnost će nas krasiti i u 2012-oj godini. Zahvaljujemo kupcima na poverenju koje su nam ukazali i preko 10.000 prodatih notebookova prošle godine.“

Povodom otvaranja nove radnje kupci će moći da do 25-og februara kupe Hyundai 3D 42″ LCD televizor za samo 49.999,00 dinara, Kingston USB flash 8GB za samo 499,00 dinara ili notebook HP Compaq Presario za samo 29.999,00 dinara.

Leave a Reply