Hardware · TV-Monitori

LCD TV sa HDD multimedijalnim rekorderom

07. juna počinje Euro kup 2008., ukoliko niste obezbedili karte za Austriju/Svajcarsku onda su Prestigio LCD TV idealno rešenje za vas

LCD TV P7190HDD-D

LCD TV P7190HDD-D je 19-incni LCD TV sa integrisanim PVR umesto DVD/DivX playera. Ovaj model poseduje 160Gb HDD multimedijalni rekorder je idealan za vasu dnevu, spavacu sobu ili recepciju.
Upotreba HDD-a kao alata za digitalno snimanje eliminise potrebu za kasetama, diskovima ili drugim medijima, a od vasih omiljenih filmova, programa i sportskih utakmica deli vas samo pritisak na taster.

Time Shift snimanje omogucuje vam da uzivate u TV programu kad god vi to pozelite. Vase digitalne fotografije su lako dostupne putem USB 2.0 porta koje mozete ugodno gledati sa svojom porodicom ili prijateljima u vasem domu.

LCD TV P7190HDD-D je 19-inčni LCD TV sa integrisanim PVR umesto DVD/DivX playera). Ovaj model poseduje 160Gb HDD multimedijalni rekorder je idealan za vašu kuhinju, spavaću sobu ili recepciju. Upotreba HDD-a kao alata za digitalno snimanje eliminiše potrebu za kasetama, diskovima ili drugim medijima a vaše omiljene filmove, programe i sportske utakmice cini udaljenim samo pritiskom na taster.  Time Shift snimanje omogućuje vam da uživate u TV programu kad god vi to poželite. Vaše digitalne fotografije su lako dostupne putem USB 2.0 porta koje možete ugodno gledati sa svojom porodicom ili prijateljima u vašem domu.

LCD TV P7190HDD-D je kreiran da izrazi vrednosti brenda.  Dopadljiv dizajn i kvalitet slike koji upada u oko, sjajno crni izgled koji nosi poruku izvanrednosti u odnosu na običnu tehnologiju. Ovaj LCD TV će doneti emocije u vaš život i zadovoljiće vaša najveća očekivanja vrhunskim specifikacijama i performansama.

Leave a Reply