Flex 20_Hero_06
Hardware

Lenovo Flex 20 AIO se transformiše u igračku mašinu

Unutar atraktivnog aluminijumskog okvira od 20.5mm, kompaktan Flex 20 uređaj uklapa se u gotovo svaki dom ili kancelariju i prevazilazi očekivanja svakodnevnog all-in-one uređaja svojim velikim displejom od 19.5 inča visoke definicije (1600×900) i IPS panela sa nagibom ekrana od 90 stepeni, skladištenjem od 500 GB HD ili SSHD, i Intel Core i7 procesorima.

Međutim, Flex 20 uređaj zaista iznenađuje i oduševljava svojom posebnom mogućnošću konvertovanja iz oblika oslonjenog na podlogu u oblik tableta. Kada je sklopljen u oblik tableta, Aura interfejs, prvi put upotrebljen na Lenovo Horizon Table računaru, otvara mogućnost za igre sa više igrača kao nijedan drugi uređaj. U ovom obliku, korisnici mogu da pozovu druge igrače na igre poput Reiding Company kompanije Ubisoft. Mogu se igrati kako one igre koje su dostupne za kupovinu u prodavnici aplikacija kompanije Lenovo i koje pokreće Intel App Up tako i najnovije igre kompanije Lenovo uključujući Omnitapps Media Puzzle Pack za pravljenje smešnih video zagonetki i Omnitapps Educational Suite sa nizom igara za vežbanje memorije i učenje, a uz to i druge igre kompanije Lenovo kao što su Fishing Joy, Air Hockey and Roulette.

Flex 20_Hero_06

Dual Mode Flex 20 uređaj pruža još veću zabavu zbog posebnih fizičkiih dodataka (opcionih) – džojstika, strajkera i e-kocke – koji omogućavaju da do četiri igrača direktno komuniciraju sa digitalnim igrama, ili mogu da koriste ekran za višestruki dodir od 10 tačaka. Aura interfejs funkcioniše kao alatka za multimedijalne sadržaje pojačana svojim Dolbi Home Theatre v4 audiom. Za razliku od većine All in one uređaja, Flex 20 je namenjen za pokretljivost, što je očigledno na osnovu ugrađenog WiFi sistema za lako kretanje po kući ili kancelariji, a korisnici mogu biti u pokretu do tri sata bez punjenja.

Dodatne usluge kompanije Lenovo pružaju niz integrisanih rešenja kako bi se zadovoljile potrebe poslovnih korisnika i potrošača koji su kupili Lenovo konvertibilni uređaj, uključujući i garantne ekstenzije/nadogradnje, zaštitu od slučajnih oštećenja, uslugu “Čuvajte svoj disk”, tehničku podršku i niz usluga za povratak na fabrička i automatizovana podešavanja.

Leave a Reply