Hardware

Lenovo Horizon 2 postavlja nove standarde u domenu desktop računara

Lenovo je preoblikovao stoni računar koji je sada dramatično tanji i lakši i pored ekrana od 27 inča.

Lenovo Horizon 2 računar sveden je na širinu špila karata od samo 19.5mm, a izgubio je i na težini, što olakšava transport po kući. Horizont 2 takođe nudi poboljšane performanse sa pametnijom Near Field Communications (NFC) vezom preko koje se povezuje sa drugim uređajima da bi korisniku pružio zaista jedinstveno iskustvo deljenja digitalnog sadržaja.

Horizon2 lenovo

Na primer, korisnici sada mogu da pristupe multimedijskim sadržajima koji se nalaze na njihovom računaru ili pametnom telefonu i sa kućne mreže direktno, kada je ekran njihovog Horizontu 2 uređaju položen, u tablet modu, sa aktiviranim Aura interfejsom.

Oni mogu i koristiti novu aplikaciju za mobilne uređaje Horizon i jednostav protresti Android mobilni uređaj, što omogućava da sadržaj “padne ” na Horizon 2 ekran. Pored toga, oni mogu staviti mobilni uređaj na ekran, koji signalizira Aura interfejsu da preuzme sadržaje. Takođe, korisnici mogu uređivati fotografije i razenjivati ih direktno iz Aure na Facebook .

Horizon2_05

Horizon 2 nastavlja napore interpersonalnog tablet PC uređaja i olakšava kolaborativno korišćenje računara i u tablet (Table) i uspravnom (Stand) modu sa Windows 8.1 operativnim sistemom, sistemom upravljanja pokretima 10 – prstiju, velikim tradicionalnim ili hibridnim skladištenjem podataka , procesorom 4. generacije Intel ® Core ™ i7 procesora i Dolbi ® Home Theater™.

Naravno, korisnici mogu da podese ekran u režimu Stand za performanse AIO desktop računara. Oni takođe mogu da uživaju u tabelet modu kada je ekran položen u cilju igranja igara sa do četiri osobe . Sa skoro četiri sata autonomije baterije i opcionim dodacima, ovaj se uređaj može lako transportovati iz sobe u sobu.

Leave a Reply