lenovo-dzepni-projektor
Hardware

Lenovo Pocket Projector

Kompanija Lenovo kreirala je zanimljiv Lenovo džepni projektorda bi iznenadili i obradovali ljubitelje svih vrsta medija, koji su ograničeni prostorom na svojim malim ekranima na mobilnim uređajima, ili koji samo žele zagarantovanu zabavu.

Lenovo džepni projektor dodaje novu dimenziju procesu gledanja i razmene sadržaja, prenosi AndroidRevija.com.

Jednostavno povežite projektor sakompatibilnim Android uređajem i on će neposredno da uveća filmove, slike, pa čak i poslovne prezentacije, projektujući ih u čak do 110 inča na svaki zid ili površinu i u uslovima sa malom količinom svetla.

lenovo-dzepni-projektor

 

Sa jakim kontrastom optičkog mehanizma od 50 lumena, projektor prikazuje raznobojne, svetle i živahne slike i automatski ispravlja distorziju dozvoljavajući korisnicima da ga okreću do 90 stepeni u cilju boljeg pregleda. Svojim dualnim zvučnicima, ovaj prenosiv projektor takođe pruža snažan zvuk.

lenovo-projektor

Potrebno je samo nekoliko sekundi da se postavi Lenovo džepni projektor i on može da projektuje sadržaj sa pametnog telefona preko wireless-a i preko DLNA ili Miracast programa.

Kada se koristi bez kabla, korisnici mogu da projektuju film u punoj dužini jednim jedinim punjenjem, sa baterijom koja traje više od dva sata. Projektor podržava najčešće korišćene multimedija formate fajlova. Da bi podržao velike digitalne bilbioteke, projektor sadrži do 32 GB memorije na microSD kartici.

Što je najbolje od svega, kompaktan i lagan Lenovo džepni projektor može da stane u skoro bilo koji džep, što ga čini obaveznim uređajem svih onih koji žele da uživaju u digitalnom sadržaju u bilo koje vreme. izvor: AndroidRevija.com

Leave a Reply