Hardware

Lenovo pomera granice dizajna, inovativnosti, kvaliteta i pouzdanosti

Lenovo je danas na konferenciji za medije pred regiona demonstrirao zašto je proglašen najboljim proizvođačem računara prema izveštaju Technology Business Researcha (TBR).

Naime, izveštaj Technology Business Researcha (TBR) “Studija o korporativnom ponašanju prilikom kupovine IT opreme i zadovoljstva korisnika: prenosni i desktop računari za treći i četvrti kvartal 2009. godine” proglasio je Lenovo najboljim proizvođačem računara, još jednom potvrdivši njegovu poziciju tehnološkog lidera u PC industriji. Takođe, izveštaj TBR-a naglasio je veliku predanost Lenova osiguravanju visoko kvalitetnih računara i usluga kao i podrške korisnicima.

Kevin Beck

Vrhunski stručnjak i tehnički direktor globalnog Lenovo istraživačkog centra Kevin Beck, okupljenim novinarima demonstrirao je prednosti koje proizvodi Lenova nude svojim korisnicima u odnosu na konkurenciju ističući inovativni dizajn sa naglaskom na kvalitet i pouzdanost koji doprinose njihovoj sveukupnoj vrednosti.

“Cilj nam je nastaviti proizvoditi najsofisticiranije računare na svetu i pomerati granice dizajna, inovativnosti, kvaliteta i pouzdanosti. Veliku ulogu u ostvarivanju toga cilja ima pružanje kvalitetnih usluga i podrške korisnicima. Našim korisnicima nastavićemo pružati inovativne usluge i rešenja kako bi nadmašili njihova očekivanja postavljajući nove standarde pružanja usluga vrhunskog kvaliteta”, izjavio je tehnički direktor globalnog Lenovo istraživačkog centra Kevin Beck.

Lenovo se na konferenciji za medije ponosno osvrnuo i na prenosni računar netbook IdeaPad S10-3t dokazujući svoju predanost vrhunskom dizajnu i inovativnosti spajajući najnoviju tehnologiju i vrhunske performanse po prihvatljivoj ceni.

Lenovo netbook IdeaPad S10-3t predvodnik je nove generacije prenosnika bogatih multimedijskih mogućnosti koji kombinuje prenosivost, eleganciju, najnovije tehnologije i vrhunske performanse. IdeaPad S10-3t prvi je netbook sa ekranom osetljivim na dodir koji ima ugrađenu tehnologiju Lenovo NaturalTouch za upravljanje dodirom kako bi korisniku pružio jedinstveno računarsko iskustvo.

Leave a Reply