Hardware

Lenovo unapredio multimedijsko iskustvo i poboljšao produktivnost računara sa Windows 7 OS-om

Lenovo predstavio nova računara ThinkPad serije SL namenjena malim i srednjim preduzećima

Lenovo je najavio da od sada nudi široku ponudu računara serija Think i Idea koja pokreće operativni sistem Windows 7. Lenovo je takođe predstavio dva nova računara ThinkPad namenjena malim i srednjim preduzetnicima. Novi računari ThinkPad visokih su performansi te sadrže ono nešto što ih razlikuje od svih ostalih računara. Novi računari ThinkPad SL410 i SL510 poseduju kristalno čist ekran visoke rezolucije 16:9 koji omogućuje besprekorne VoIP pozive dok matirana boja okvira računarima daje novi i privlačniji izgled.

Lenovo je velik broj svojih računara koje pokreće operativni sistem Windows 7 sertifikovao programom Lenovo Enhanced Experience. Sertifikat potvrđuje da računari Lenovo osiguravaju visoke performanse, bogato i fleksibilno multimedijsko iskustvo, te omogućuju jednostavno korišćenje. Kombinacija operativnog sistema Windows 7 i sertifikata Lenovo Enhanced Experience predstavlja veliki napredak u multimedijskom iskustvo i unapređenju performansi kako za male i srednje preduzetnike tako i za velike korisnike.

Novi prenosnici ThinkPad serije SL idealni su partneri za vrlo zaposlene koji su stalno u pokretu. Pokretani procesorima Intel Core2Duo, ovi svestrani prenosni računari idealni su za poslovne sastanke, a isto tako i za zabavu u slobodno vreme. Uz dimenzije 16:9, monitor omogućava čiste boje i smanjuje odsjaj putem tehnologija VibrantView i Anti-glare. Takođe, monitori podržavaju HDMI i VGA izlaz omogućujući visoku rezoluciju. Korišćenjem multitouch podloge sa dva prsta predmeti na monitoru mogu se na jednostavan način povećati ili smanjiti.

Kako bi sa svojim kolegama, prijateljima i porodici bili povezani non-stop, odabrani modeli poseduju mogućnost povezivanja putem 3G, WiFi-a, Ethernet-a i opcionalnog Bluetooth-a. Za vrhunsko VoIP iskustvo, Lenovo je povećao rezoluciju kamere, dodao taster mute i unapredio digitalni mikrofon za kristalno čisto zvuk. Novi prenosnici spadaju među ekološki najnaprednije računare Lenovo. SL410 i SL510  su prvi računari ThinkPad koja koriste reciklirane materije i dobitnicu su zlatnog statusa EPEAT i Energy Star 5.0.

Leave a Reply