Hardware · Notebook-Netbook

Lenovo YOGA 2 i Flex 14/15D – novi multimode prenosnici

YOGA 2 i Flex 14/15D  ulaze u mejnstrim liniju uređaja i proširuju ponudu potrošačkog segmenta

Porodica YOGA konvertibilnih laptop računara  koja je uspostavili standarde multimode računarstva nastavlja da se približava potrošačkom segmentu sa modelom YOGA 2, koji korisnicima pruža trendseterski dizajn zajedno sa novom smart softverskom funkcionalnošću a po pristupačnoj ceni od $529 (model od 11 inča). YOGA 2 postaje još “pametnija” sa više aplikacija dostupnih preko YOGA Picks, jedinstvenog servisa kompanije Lenovo koji preporučuje specifične aplikacije bazirane na YOGA 2 režimima rada. Korisnici će nastaviti da uživaju u Laptop, Stand, Tent i Tablet režimima rada ali sada u kompaktnijem pakovanju sa poboljšanim specifikacijama.

Model od 11 inča tanak je samo 0.67 inča, težak 500g i koristi potpuno novi quad-core Intel Pentium procesor za brže performanse. Na njegovom HDD disku od 500 GB korisnici mogu da sačuvaju dosta ličnih podataka uključujući slike,filmove i igrice.

lenovo-laptop-convertible-yoga-2

Veći i snažniji model od 13 inča, tanak 0.68 inča i težak 1,5 kg koristi Intel Core i5 procesor 4. generacije, tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem kao i Full HD (1920×1080) displej. Ovaj model nudi takođe mnoštvo memorije za važne podatke sa do 500 GB HDD ili SSHD. Lenovo je za YOGA 2 modele obezbedio portfolio integrisanih servinih rešenja uključujući garancije za dodatke i nadograđivanje, i premijum tehničku podršku.

lenovo_flex-14d-15d

Novi Flex 14D and 15D konvertibilni laptop uređaji dodatno proširuju ponudu Lenovo multimode konvertibilnih računara pružajući izuzetnu vrednost performansi sa AMD A6 quad core procesorom i  AMD Radeon™ grafikom. Flex 14D i 15D korisnicima nudi 2 sjajna režima rada, Laptop i Stand, u jednom uređaju. Oni se mogu po potrebi koristiti kao laptop računari punih performansi ili, zahvaljujući mogućnosti okretanja za 180 stepeni, pružiti potpun način uživanja u najnovijoj ponudi sveta zabave uz Dolby® Advanced Audio™ v2 i celodnevno trajanje baterije.

Za sve nove proizvode, Lenovo nudi portfolio integrisanih servisnih rešenja, što uključuje produženje garancije, unapređenja, premijum tehničku podršku i zaštitu od slučajne štete.

Leave a Reply