Hardware

LG 3D World servis – nova generacija premium 3D usluga

3D svet servis omogućava lakši i bolji pristup 3D sadržaju visokog kvaliteta korisnicima proizvoda kompanije LG

Kompanija LG Electronics (LG) je najavila da će plasirati novi servis za korišćenje premium 3D sadržaja – 3D World. Servis će biti dostupan za korisnike LG Cinema 3D Smart televizora u preko 70 država. 3D World biće ponuđen u obliku aplikacije za proizvod CINEMA 3D Smart TV, koji je proizveden 2011. godine, dok će modeli iz 2012. godine koristiti unapređene sisteme kartica na Home Dashboard kontrolnoj tabli.

„3D World je značajan deo dugoročne poslovne strategije kompanije LG, koja uključuje veću kontrolu i iskorišćenost 3D ekosistema,” izjavio je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Home Entertainment. „Sa globalnim plasiranjem 3D World servisa, kompanija LG demonstrirala je svoju posvećenost pružanju različitih, visoko kvalitetnih usluga 3D sadržaja.”

3D World omogućuje korisnicima da pretražuju visoko kvalitetni 3D sadržaj, a u ponudi će biti više programa iz oblasti zabave, sporta, dokumentaraca, kao i emisija o deci ili načinu života. Nakon što se izabere sadržaj, LG CINEMA 3D Smart TV, unosi u vaš život fantastične 3D prizore. Scene sportskih akcija deluju dinamičnije i uzbudljivije, dokumentarni filmovi realističnije, a edukativne emisije za decu očaravaju više nego što je to ranije bio slučaj.

Pored raznih poboljšanja, LG planira da nastavi saradnju sa svetskim provajderima 3D sadržaja, kako bi mogao da pruži svojim korisnicima najtraženije 3D sadržaje.

Leave a Reply