Hardware

LG donosi u Srbiju najsavremenije aparate za kuću

Kompanija LG Electronics nastavila je sa praksom uvođenja inovacija na tržište Srbije, predstavljanjem linije naprednih aparata za kuću. Najnoviji usisivači, mikrotalasne rerne, kao i mašine za sušenje veša, predstavljaju poslednja dostignuća kada je potrošačka elektronika u pitanju. Kompanija LG korisnicima u Srbiji nudi rešenja za mnoge svakodnevne probleme.

LG VC3020NRT i LG VC3020NHT usisivači koriste jedinstvenu cikličnu tehnologiju i čišćenje kuće čine značajno bržim i lakšim. Sa snagom od 2000 W, čak i najmanje čestice prašine završavaju u rezervoaru ovih usisivača, a zahvaljujući jedinstvenom HEPA 13 filteru ne vraćaju se ponovo u vazduh. Pored ovih modela, tu je i LG VC1016NNT, koji je zbog svojih dimenzija savršen za sve one koji ne žele da im kućni aparati zauzimaju previše prostora. Iako veoma malih dimenzija, LG VC1016NNT sa snagom od 1600W, ne gubi na svojoj efikasnosti pri čišćenju. Sa težinom od samo 4 kg, veoma je pokretan, a pražnjenje rezervoara više ne predstavlja nikakav problem.

Usisivači kompanije LG koriste naprednu tehnologiju za sabijanje prašine u kocke kojima se lako rukuje i koje se lako odlažu. Prašina prolazi kroz deset faza filtriranja i kroz poseban HEPA filter pre nego što uopšte stigne do kompresora, kako bi se ispunili strogi standardi testova organizacije Britanskog instituta za alergologiju (BAF).

Takođe, kompanija LG na tržište Srbije donosi i prvu mikrotalasnu rernu na svetu koja omogućava raznovrsno spremanje i pečenje svih vrsta jela i kolača. Za razliku od konvencionalnih mikrotalasnih rerni koje imaju samo režim maksimalne snage grejača, LG Solar Combi mikrotalasne rerne omogućavaju podešavanje temperature sa kontrolom grejača, sa kojim je spremanje hrane moguće na više različitih načina. Lightvawe tehnologija i grejač od ugljenih vlakana omogućavaju spremanje ukusne hrane kao sa roštilja. U novoj mikrotalasnoj, prvoj ovakvog tipa na svetu, temperatura grila je prilagodljiva tako da je potrošnja manja u odnosu na konvencionalne mikrotalasne.

Sušenje odeće zna da predstavlja veliki problem, naročito kada je loše vreme napolju. Najnoviji modeli LG Prime3 mašina za sušenje veša imaju kapacitet od 7 kg veša, koji se, u zavisnosti od programa, može osušiti i za samo 16 minuta u proseku, u zavisnosti od programa. Kondenzacijska mašina za sušenje veša LG RC7020A1 predstavlja unapređenu verziju klasične mašine za pranje veša. Za ovu mašinu za sušenje ne morate koristiti spoljašnje crevo za odvod vode. Mašina koristi unutrašnji sistem razmene toplote za hlađenje vazduha i kondenzaciju vode u rezervoaru, koji se nalazi na dnu.

Svi ovi modeli su dostupni u Srbiji, kod zvaničnih LG distributera, uz preporučenu maloprodajnu cenu od 11.499,00 RSD za LG VC3020NRT, 12.499,00 RSD za LG VC3020NHT, 7.299,00 RSD za LG VC1016NNT, 36.999,00 RSD i 21.999,00 RSD za LG

Solar Combi mikrotalasne rerne (modeli MJ3281BS i ML2881CB), kao i 51.999,00 RSD za LG Prime3 dryer (RC7020A1) mašinu za sušenje veša.

Leave a Reply