lg-pametni-uredjaji
Hardware

LG Electronics na sajmu InnoFest predstavio niz pametnih kućnih uređaja

Sa ciljem da postane brend broj jedan na globalnom tržištu kućnih aparata, kompanija LG prikazala svoje najnaprednije uređaje na sajmu InnoFest u Berlinu

Kompanija LG Electronics predstavila je na sajmu InnoFest u Berlinu niz impresivnih Smart i energetski efikasnih kućnih uređaja. Najnoviji LG aparati za kuću, poput Eco-Hybrid mašine za pranje i sušenje veša i frižidera sa A+++ stopom energetske efikasnosti, mogu se pohvaliti nizom inovativnih karakteristika, kao i najsavremenijom tehnologijom. Na taj način, jačajući svoju liniju uređaja iz premijum i srednje klase, LG ima za cilj da ojača svoju globalnu poziciju svetskog brenda broj jedan među kućnim aparatima do 2015. godine.

lg-pametni-uredjaji

„Pri kupovini bele tehnike, evropski potrošači najviše obraćaju pažnju na energetsku efikasnost, ergonomiju i inovativni dizajn“, izjavio je Seong-jin Jo, predsednik i izvršni direktor kompanje LG Home Appliances. „Svesni smo da su ovo visoki prioriteti, stoga uvek osluškujemo potrebe naših klijenata i pažljivo pratimo trendove u okviru industrije kako bi udovoljili potrebama naših potrošača.“

 

Tokom InnoFest sajma u Berlinu, predstavljena je nova Eco-Hybrid mašina za pranje i sušenje rublja sa kapacitetom pranja od 12 kg i sušenja od 8 kg. Sa rastućim troškovima za potrošnju vode i električne energije, nove LG mašine za pranje i sušenje veša su veoma pogodne za evropske korisnike koji aktivno traže načine da uštede na električnoj energiji i vodi. Dok konvencionalne mašine za pranje i sušenje rublja obično koriste vodu tokom ciklusa sušenja, veš mašine kompanije LG pružaju mogućnost vazdušnog sušenja zahvaljujući Air-drying režimu sa A stopom energetske efikasnosti, koji omogućava uštedu i do 6900 litara vode godišnje. Pored toga, Eco-Hybrid veš mašine kompanije LG poseduju Eco i Speed režime koji omogućavaju uštedu i do 50odsto električne energije, kao i za 30odsto brže sušenje naspram običnih sušača.

 

Pored energetski efikasnih mašina za pranje i sušenje, kompanija LG u svojoj ponudi takođe poseduje i prvi kombinovani frižider sa zamrzivačem sa A+++  stopom energetske efikasnosti i specijalnim sistemom dvoslojnih vrata. Frižideri kompanije LG na taj način pružaju korisnicima mogućnost poboljšane uštede električne energije, kao i veoma pogodan način za skladištenje i  pristup hrani. U okviru InnoFest sajma, evropskoj publici su takođe prikazani uređaji poput  Charcoal Lighting Heater™ šporeta, HOM-BOT SQUARE usisivača-robota, kao i mašine za pranje sudova sa TrueSteam™ tehnologijom.

Prikazujući različite uređaje koji spajaju vrhunsku tehnologiju, inovativan dizajn i konkuretne cene, kompanija LG na taj način nudi svojim korisnicima veoma široku mogućnost izbora. Štaviše, kroz aktuelnu Smart kampanju koju trenutno sprovodi širom Evrope, kompanija LG takođe aktivno radi na širenju svoje partnerske i distributivne mreže kako bi ojačala svoju prisutnost i održala lidersku poziciju u oblasti Smart kućnih aparata na Starom kontinentu.

Leave a Reply