Hardware

LG Electronics nagrađen sa 12 prestižnih CES nagrada

Izuzetan dizajn i tehnologija kompanije LG Electronics prepoznati su i nagrađeni sa 12 prestižnih međunarodnih CES 2011 priznanja (International CES® Innovations Awards) od strane Udruženja za potrošačku elektroniku (CEA), uključujući i nagradu za „Najbolju inovaciju” za revolucionarni 3D LG LED televizor dijagonale 55 inča koji omogućava i gledanje sadržaja putem internet konekcije.

Nagrađeni LG proizvodi za 2011. godinu su LED LCD i plazma televizori, kućni bioskopi, Network Blu-ray plejeri i monitori, kao i drugi kućni aparati. Inovacije koje su članovi žirija posebno istakli su LG NANO FULL LED tehnologija pozadinskog osvetljenja i nova LG NetCast 2.0™ platforma sa jednostavnim i intuitivnim interfejsom za pristup Internet sadržaju, aplikacijama i drugim servisima.

CES nagrade za inovacije dodeljuju se jednom godišnje od strane žirija koji čine ugledni industrijski dizajneri, inženjeri i novinari. LG proizvodi biće izloženi na međunarodnoj CES 2011 konferenciji koja se održava od 6. do 9. januara 2011. godine u Las Vegasu, SAD. Izložba inovativnog dizajna i tehnologije predstaviće dobitnike po kategorijama proizvoda u Konferencijskom centru Las Vegasa i takođe na CES Unveiled, zvaničnoj konferenciji za novinare 4. januara 2011.

Dodatne informacije o proizvodima koji su dobili priznanje Inovacije 2011 se mogu pronaći na www.CESweb.org/Innovations.

Leave a Reply