Hardware

LG LAP340 SoundPlate dobitnik iF Dizajn nagrade

Kompanija LG Electronics je, sada već tradicionalno, dobitnik priznanja koje dodeljuje organizacija International Forum (iF). LG LAP340 SoundPlate zvučni sistem, koji je podigao prašinu kada je po prvi put predstavljen na prošlogodišnjem IFA sajmu u Berlinu, dobitnik je ovogodišnje iF nagrade za dizajn. Kao jedna od najpoznatijih u ovoj oblasti, iF nagrada se svake godine dodeljuje proizvodima koji poseduju vrhunski i inovativni dizajn.
„Još jednom je iF ekspertski žiri ukazao veliko poštovanje našoj kompaniji. LG SoundPlate je pravi mali skriveni orkestar unutar postolja za televizor, koje je toliko tanko, da je prosto neverovatno da tako visok kvalitet zvuka proizilazi iz tako malih dimenzija“, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji.

LG_LAP340_Fotografija 3

LAP340 SoundPlate zvučni sistem, debljine neverovatnih 35mm, stvoren je da upotpuni zvučno iskustvo pri gledanju vašeg omiljenog sadržaja na TV uređaju. Postavljen ispod televizora, štedi prostor ali i upotpunjuje vizuelni utisak. Možda je mali i diskretan, ali neka vas to ne prevari, jer ovaj stilski uredjaj proizvodi 4.1-kanalni Surround zvuk, ima ugradjene ultratanke dvostruke sabvufere, kao i dvostruki zvučnik sa neodimijumskim magnetom, a i idealno se uklapa uz televizore dijagonala između 80 i 140 centimetara. Zahvaljujući Bluetooth opciji, sada možete da povežete SoundPlate sa svojim smart telefonom i sa njega puštate svoju omiljenu muziku uz doživljaj kao da ste u koncertnoj hali.

Tradicija duga 60 godina u ovoj oblasti, žiri sastavljen od velikog broja eksperata i na hiljade prijava širom sveta, mnogo govore o iF nagradama za dizajn, ali i o kompanijama u čije ruke su nagrade otišle.

Leave a Reply