lg-tv
Hardware

LG osvojio četiri prestižne nagrade na InfoComm sajmu u Orlandu

Stručnjaci dodelili četiri nagrade LG proizvodima iz oblasti digitalne signilazacije

Na ovogodišnjem InfoComm sajmu koji redovno okuplja profesionalce iz oblasti audiovizuelnih  komunikacija, kompanija LG Electronics dobila je četiri prestižne nagrade za vizuelnu signalizaciju od prestižnih magazina Commercial Integrator, Rental & Staging System, AV Technology i System Contractor News. Među nagrađenim LG proizvodima našli su se WS70MS-B Ultra HD LED profesionalni monitor od 84 inča, WX50MF High Brightness profesionalni monitor od 47 inča, WV70MS-B LED Super Narrow Bezel video zid od 55 inča, kao i EzSign televizor (LT560E).

lg-tv

Već  treću godinu za redom magazin Commercial Integrator dodeljuje BEST nagrade koje imaju za cilj da prepoznaju vrhunske proizvode i usluge u okviru ove industrije. Među dobitnicima ovogodišnje nagrade našao se i LG Widescreen Ultra HD profesionalni monitor od 84 inča, koji se izdvojio iz konkurencije zahvaljujući izvanrednim kvalitetom slike i rezolucijom od 8 miliona piksela koja 4 puta premašuje standardnu Full HD rezoluciju.

LG Electronics je takođe dobio nagradu Rental & Staging Systems magazina, koju ovaj časopis dodeljuje najinovativnijim rešenjima u oblasti komercijalnih audiovizuelnih proizvoda. Kao jedan od najnaprednijih svetskih proizvođača panela, kompanija LG Electronics se posebno istakla zahvaljujući IPS (In-Plane Switching) tehnologiji,  osvojivši nagradu u „Best Panel Display“ kategoriji za 47WX50MF profesionalni monitor od 47 inča.

Pored ove dve nagrade, AV Technology časopis nagradio je i WV70MS-B LED Super Narrow Bezel video zid od 55 inča u „Best New Video Wall” kategoriji za najbolje rešenje koje koristi IPS tehnologiju i tanke ramove u audiovizuelnoj industriji, dok je časopis System Contractor News kompaniji LG Electronics uručio priznanje „Most Innovative Digital Signage Player Product” za EzSign TV koji omogućava korisniku da uz pomoć jednostavnog i besplatnog softvera stvara sopstveni sadržaj zahvaljujući 55 fabričkih šablona.

Svi LG LED profesionalni monitori ispunjavaju ENERGY STAR uslove i napravljeni su tako da zadovolje najviše ekološke standarde.

Leave a Reply