Hardware · TV-Monitori

LG predstavio 3D televizor sa NANO FULL LED tehnologijom i SMART funkcijama

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila je najnoviji 3D televizor LW980S. Ovaj model je najbolji televizor u svojoj klasi i kombinuje napredni LG CINEMA 3D patent, SMART TV funkcije i NANO FULL LED tehnologiju i sve to uz veoma elegantni dizajn.

„LW980S televizor razvijen je na naprednim tehnologijama koje je kompanija LG razvijala godinama.“ rekao je Havis Kwon, predsednik i izvršni direktor kompanije LG Electronics Home Entertainment. „Postavili smo nove standarde kada je deljenje sadržaja u pitanju, kao i kada je u pitanju kvalitet slike i jedinstveno 3D iskustvo .“

NANO FULL LED tehnologija pozadinskog osvetljenja pruža neverovatno vizualno iskustvo pri gledanju. NANO FULL LED je unapredjena LED tehnologija koja omogućava još bolji kvalitet slike i jasniju reprodukciju boja ravnomernim emitovanjem svetlosti sa LED dioda.

CINEMA 3D TV je prvi 3D uređaj na svetu koji je dobio sertifikat za sliku bez treperenja od najuglednijih svetskih agencija za testiranje proizvoda kao što su TÜV i Intertek. Sa izuzetno jasnim prikazom slike, ovaj 3D televizor eliminiše zamaranje očiju i osećaj vrtoglavice, omogućavajući gledaocima da mnogo komfornije uživaju u 3D sadržajima tokom dužeg perioda. Zahvaljujući širokom uglu gledanja i pristupačnim 3D naočarima, LG LW980S televizor je idealan za gledanje 3D sadržaja sa prijateljima i porodicom iz bilo koje pozicije ispred televizora.

Sa 3D Video-on-Demand funkcijom, dostupnom preko LG Apps dodatka, kao i opcije konvertovanja 2D u 3D, korisnici neće biti uskraćeni za 3D sadržaj visokog kvaliteta. Zahvaljujući Magic Motion daljinskom upravljaču, korisnici LG LW980S moći će vrlo jednostavno i brzo da pristupe svim sadržajima na Internetu. Uz Smart Share funkciju koja dolazi uz ovaj model, omogućeno je i deljenje sadržaja između ostalih digitalnih uređaja.

LG LW980S imaće svoju premijeru na najpoznatijem svetskom sajmu potrošačke elektronike i kućnih uređaja, IFA 2011. Ova manifestacija biće održana u Berlinu, Nemačka, od 2. do 7. septembra 2011. godine.

Leave a Reply