Hardware

LG predstavio najmodernija energetska rešenja na MCE sajmu

Kompanija LG je predstavila veliki izbor energetskih rešenja i sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju na MCE sajmu, koji se održao u Milanu od 18-21. marta. Posetioci su imali priliku da vide najnovije modele komercijalnih i rezidencijalnih klima i proizvoda koji koriste obnovljive izvore energije.

U skladu sa porukom da „Prevazilazi vaša očekivanja”, kompanija LG je prikazala svoje Multi V IV, Single i Multisplit serije proizvoda na sajmu. Korišćenjem tehnologije „proširena stvarnost”, ova kompanija je predstavila prisutnoj publici ključne karakteristike svojih vodećih proizvoda za 2014. godinu.

MCE sajam_Fotografija 1

„Kao jedna od vodećih kompanija na polju sistema za grejanje, ventilaciju i klimatizaciju i energetskih rešenja, LG zauzima jake pozicije na evropskom tržištu”, rekao je Jae-sung Li, predsednik jedinice za sisteme za klimatizaciju u okviru kompanije LG Air Conditioning and Energy Solution. „MCE sajam nam pruža fantastičnu priliku da korisnicima i industrijskim ekspertima prikažemo da je teško prevazići kompaniju LG, kada su u pitanju razvoj održivih, energetski efikasnih i stilizovanih proizvoda. Naša poslednja rešenja donose fantastičan performans, ekonomičnost i velike pogodnosti.”

Prisutni na sajmu imali su priliku da vide Multi V IV, vodeće rešenje u domenu sistema za hlađenje i grejanje, koji koristi ključne karakteristike Variable Refrigerant tehnologije, kao i Smart Oil Return, Variable Heat Exchanger Circuit i Active Refrigerant kontrolu.

LG Inverter Single i Multisplit serija VRF rešenja, takođe je prikazana na MCE sajmu. Dizajnirana specijalno za komercijalni prostor, kao što je kancelarija, garantuje efektivnu klimatsku kontrolu, poboljšanu izdržljivost i superiornu sezonsku energetsku efikasnost. Iznad svega, Single i Multi Split modeli poseduju najnoviji senzor, koji direktno analizira i podešava rashladni pritisak i temperaturu, kako bi poboljšao efikasnost kompresora.

 

Leave a Reply