twinwash
Hardware

LG predstavio nove veš mašine sa TWIN WashT tehnologijom

Kompanija LG Electronics (LG) predstavila na nedavno održanom Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu potpuno novu kategoriju veš mašina. Revolucionarni TWIN Wash™ sistem sa prednjim punjenjem, prvi ovakve vrste, omogućava da se dve odvojene ture veša peru u isto vreme. Sa mini mašinom na postolju, smanjeno je vreme ciklusa pranja, kao i količina veša. Sa TurboWash™ 2.0 i TurboSteam™ tehnologijama, ciklusi pranja su daleko brži, a WiFi i NFC platforma nude paletu opcija za povezivanje, između ostalog i sa LG HomeChat servisom.

twinwash

Ergonomski dizajn za lakše pranje

Neverovatni ergonomski dizajn novih LG modela veš mašina i sušilica (Modeli WM9500H*A & DLGX9501V / WM9000H*A & DLGX9001V / WM5000H*A & DLGX5001V) pruža veći komfor nego ikada pre. Vrata su u ravni sa centrom bubnja, pozicionirana 21 mm više nego na običnim modelima i nakrivljena pod pristupačnim uglom od šest stepeni, kako bi korisnici lakše ubacivali ili vadili odeću iz bubnja.

Jedinstveni TWIN Wash™ sistem

LG je prva kompanija koja je uvela revolucionarni TWIN Wash™ sistem. Ova pametna inovacija omogućava korisnicima da peru dve ture veša odjednom, prvu u glavnoj mašini, a drugu u mini-mašini smeštenoj ispod nje, što značajno smanjuje vreme pranja. Mini-mašina je idealna za osetljivu odeću koja zahteva specijalnu negu ili specifične programe pranja.

TWIN Wash™ sistem pokreće mini-mašina (Modeli WD100C* / WD200C*), prva na svetu koja se nalazi na skrivenom postolju, što omogućava korisnicima da koriste i drugu mašinu, bez zauzimanja dodatnog prostora u kući. Mini-mašina može da se kombinuje sa bilo kojom LG mašinom sa prednjim punjenjem, a idealna je za odevne komade koji zahtevaju nežno rukovanje, kao što su sportska odeća ili donji veš.

TurboWash™ 2.0 za brže pranje

Ekskluzivna LG tehnologija brzog ciklusa, TurboWash™ 2.0, koristi duple prskalice na prednjoj strani mašine, kako bi koncentrisani deterdžent naneo direktno na odeću. Prskalica sa velikim pritiskom smeštena iznad bubnja, tokom ciklusa sa velikim brojem obrtaja emituje sitne čestice vode kroz odeću, kako bi je brže i efekasnije isprala.

Bolje sušenje sa TurboSteam™ tehnologijom

Napredna LG TurboSteam™ tehnologija unapređuje brzinu novih sušilica. Delom zahvaljujući Steam Fresh™ funkciji, vreme osvežavanja je sada i do 50 odsto brže nego kod prethodnih mašina. Kada je aktivirana, funkcija TurboSteam™ sprečava isušivanje tako što nanosi vrelu paru na odeću tokom ciklusa sušenja, što smanjuje mogućnost skupljanja, gužvanja i eliminiše bakterije na odeći.

Karakteristike koje pružaju bolje iskustvo

Novi modeli LG veš mašina i sušilica ne samo da su neverovatno brzi, već su i pametni. Ugrađena SmartThinQ™ tehnologija prenosi iskustvo korišćenja WiFi opcije na potpuno novi nivo. Sada ciklusi mogu biti prepodešeni na veš mašinu, status rada može da se nadgleda pomoću LG aplikacije za smart telefone, a korisnici čak mogu i da prime upozorenje putem WiFi opcije, kada se ciklus pranja završi.

LG EcoHybrid sušilica sa tehnologijom toplotnih pumpi

LG EcoHybrid™ sušilica je neverovatno efikasna, što je čini jednom od retkih dobitnika ETA (Emerging Technology Award) nagrade za tehnologiju u povoju. Njena inovativna tehnologija toplotnih pumpi reciklira toplotu i tako štedi i do 53 odsto više energije nego obične sušilice, dok inovativni sistem za automatsko čišćenje održava isparivač čistim i omogućava mu da nesmetano radi. Sušilica prikazuje vrhunske perfomanse i na niskim temperaturama, što je čini idealnom za rukovanje osetljivom odećom.

Unapređeno iskustvo korišćenja i performanse

Kompanija LG predstavlja je nove veš mašine i sušilice mega kapaciteta sa punjenjem na vrhu (Modeli WT7700H*A i DLGX7701). Kapacitet veš mašine je 161,5 litara, a sušilice 255 litara. One su opremljene novim horizontalnim oprugama koje im omogućavaju smeštanje više odeće nego drugi modeli slične veličine. One takođe poseduju jedinstvene TurboWash 2.0 i TurboSteam™ tehnologije, koje im omogućavaju efikasnije pranje, za mnogo kraći period vremena.

Najnoviji LG modeli veš mašina i sušilica sa punjenjem na vrhu opremljeni su ekskluzivnom LG EasyLoad™ sistemom dvoje vrata. Ova jedinstvena konstrukcija omogućava korisnicima da lako prenose odeću, kako bi se smanjila mogućnost gužvanja i ceđenja odeće na pod.

Koristeći NFC platformu, korisnici mogu da preuzmu pre-programirane cikluse putem svojih smart telefona. Ciklusi se aktiviraju jednostavnim kontaktom smart telefona i NFC Tag On oznake na veš mašini. Štaviše, Smart Diagnosis™ opcija pomaže da se brzo i efikasno otkloni svaki mogući problem ili kvar na vreme.

Leave a Reply