Hardware

LG predstavlja najnovija energetska rešanja na sajmu MCE 2012

Kompanija LG Electronics (LG) će predstaviti najnovija energetska rešenja i liniju savremenih komercijalnih sistemima za klimatizaciju na sajmu MCE (Mostra Convegno Expocomfort) 2012, najvećoj evropskoj smotri tehnologija iz ove oblasti koja se održava u Milanu, Italija. Visokoefikasni Multi V III Heat Pump VRF sistem, kao i novi Hydro Kit sistem, koji je specijalizovan za evropske korisnike, samo su neki od noviteta kompanije LG Electronics.

„Inovacije koje LG svakodnevno donosi u ovoj industriji su, po svom obimu i pogodonostima po krajnje korisnike, bez konkurencije,” rekao je Kam-gyu Lee, viši potpredsednik za sisteme za klimatizaciju kompanije LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution. „Uvereni smo da će naša rešenja zadovoljiti potrebe potrošača širom Evrope i da će unaprediti kvalitet njihovih života.”

Multi V III serija poseduje 4,58 koeficijent učinka i veći kapacitet po jedinici sa povećenom dužinom cevi od 1000 m. Multi V III Heat Recovery sistem, koji omogućava simultano grejanje i hlađenje i spada u liniju proizvoda A klase, biće predstavljen na manifestaciji Verso La Classe A 2012.

Hydro Kit sistem, koji će po prvi put biti predstavljen na sajmu MCE 2012, nudi ekološka rešenja za podno grejanje i grejanje vode, i omogućava 77 odsto uštede električne energije, kao i za 51 odsto manju emisiju štetnih gasova u odnosu na konvencionalne kotlove. Kompanija LG Electronics će takođe prikazati niz rešenja za klimatizaciju, poput Terma V, H Inverter i Prestige Inverter, itd.

Uz visokoefikasna energetska rešenja, kompanija LG Electronics planira rast prodaje na evropskom tržištu, kao i da dostigne prodaju na svetskom nivou od 10 milijardi dolara do kraja 2015. godine.

Leave a Reply