LG Srbija
Hardware

LG predstavlja napredna poslovna rešenja na ISE 2015 sajmu

Kompanija LG Electronics (LG) predstaviće svoje inovativne profesionalne monitore na ISE 2015 sajmu, koji će se održati u Amsterdamu, od 10. do 12. februara. LG će predstaviti linije svojih profesionalnih monitora i televizora, uključujuči i ULTRA HD profesionalni monitor dijagonale 105 inča, webOS rešenja, transparentna vrata za frižider sa integrisanim displejom i još mnogo toga.

Profesionalni monitori kompanije LG, vodeći u industriji, povećaće efikasnost javnih prostora, uključujući prodavnice, aerodrome, škole, restorane, hotele, bolnice i kancelarije.

lg-srbija

LG će takođe predstaviti i svoju najnoviju liniju komercijalnih monitora sa smart platformom i Hotel televizore sa webOS platformom, koja poboljšava iskustvo omogućavajući sistemskim integratorima pristup korisnom sadržaju i razvijanju aplikacija koje odgovaraju njihovim potrebama.

Uz pomoć webOS platforme, LG komercijalni monitori sa smart platformom mogu biti momentalno ažurirani uz pomoć smart telefona ili tableta. WiFi opcija eliminiše potrebu za konekciju putem žice ili skupu internu mrežnu infrastrukturu. Hotel televizor sa webOS platformom ne samo da gostima omogućava da prime informacije o sadržajima i atrakcijama koje nudi sam hotel, već i da uživaju u filmskom i televizijskom programu.

Na ISE 2015 sajmu, LG će takođe prikazati svoja najnovija Room Management Systems (RMS) rešenja, koja omogućavaju televizorima pristup korisnim informacijama, ali i kontrolu osvetljenja, grejanja, klimatizacije, pa čak i položaja zavesa bežičnim putem, tako da gost ne mora čak ni da napusti svoj krevet.

Posetioci ISE 2015 sajma imaće priliku da vide i transparentna vrata za frižider sa  integrisanim displejom koja omogućavaju propuštanje više svetlosti, štedeći električnu energiju.

LG će izložiti i Mirror Display, ogledalo koje celom svojom dužinom inkorporira ekran osetljiv na dodir. Uz pomoć funkcije Virtual Fitting, korisnici mogu da isprobavaju različitu odeću, bez ulaska u kabinu za presvlačenje. Štaviše, oni mogu da menjaju boju garderobe jednostavnim pritiskom ekrana.

Ova kompanija će predstaviti i ULTRA HD liniju profesionalnih monitora sa ekranima dijagonala 84, 98 i 105 inča. Sve proizvode odlikuje izuzetno kvalitetan prikaz slike, čak četiri puta oštriji nego kod običnih, Full HD ekrana. Inovativna funkcija Interactive White Board (IWB) omogućava korisnicima da podele beleške sa sastanka ili plan lekcija dok su školi ili kancelariji, i to uz pomoć laptopa ili tableta sa internet konekcijom. Ova funkcija može bežično da se kontroliše uz pomoć uređaja koji koriste istu mrežu.

„Izuzetno nam je drago što ćemo imati priliku da na ISE 2015 sajmu predstavimo liniju inovativnih profesionalnih monitora za naše poslovne korisnike širom sveta. Širićemo prisustvo našeg brenda na globalnom tržištu komercijalnih profesionalnih monitora uspostavljanjem partnerstava sa istaknutim kompanijama za sistemsku intergraciju. Verujemo da će takve saradnje biti neprocenjive za razvoj naših poslovnih mogućnosti“, rekao je Hyoung-sei Park, potpredsednik i šef odseka za Information Display Business u kompaniji LG Home Entertainment.

Svi posetioci ISE 2015 sajma imaće priliku da se i sami uvere u inovativnost rešenja i proizvoda kompanije LG.

Leave a Reply