Hardware

LG predstavlja novu Music Flow Wi-Fi seriju audio uređaja

Na Međunarodnom sajmu korisničke elektronike (CES 2015) u Las Vegasu, kompanija LG Electronics (LG) predstaviće novu Music Flow Wi-Fi seriju uređaja za ljubitelje muzike i filmova širom sveta. Ova linija proizvoda obuhvata prvi Wi-Fi zvučnik na baterije (model NP8350), napredne Wi-Fi Sound Bar zvučnike (modeli LAS750M i LAS950M), kao i Streaming 3D Blu-ray plejer (model BP550), a svi uređaji su kompatibilni sa Android i iOS operativnim sistemima.

Svaki LG Music Flow Wi-Fi uređaj može da se koristi pojedinačno ili povezan sa drugim uređajem putem wireless opcije, koristeći Advanced Wireless Network i Dual Band Wi-Fi (2.4/5GHz) tehnologiju, pružajući besprekorno audio iskustvo. Za razliku od ostalih Bluetooth zvučnika, Music Flow Wi-Fi serija zvučnika ne prekida emitovanje zvuka sa smart telefona, pa čak ni u slučaju kada korisnik prima poziv.
LG NP8350 je prvi bežični zvučnik ove kompanije, koji poseduje ugrađenu bateriju, što omogućava lako prenošenje iz jedne prostorije u drugu. Music Flow Wi-Fi serija takođe uključuje dva Wi-Fi Sound Bar zvučnika koji pružaju bogat zvučni doživljaj – LAS750M omogućava besprekoran HD zvuk, dok LAS950M pruža fantastičnu akustičnost.

LG Music Flow omogućava stvaranje sopstvenog bežičnog centra za kućnu zabavu lakše nego ikada do sada. U Home Cinema režimu rada, korisnici mogu da povežu dva NP8350 zvučnika sa Wi-Fi Sound Bar zvučnikom uz pomoć wireless opcije, zarad potpunog doživljaja i utapanja u surround zvuka. Takođe, LG B550 Streaming 3D Blu-Ray plejer može da se poveže sa Music Flow zvučnicima za puštanje zvuka sa CD-a ili USB memorije.

Auto Music Play opcija pruža iskustvo zvuka, kao stvoreno za korisnike koji su u pokretu. Music Flow Wi-Fi zvučnici momentalno će početi da reprodukuju muziku čim se nađu na 30 cm razdaljine od smart telefona. Tako da možete da slušate muziku preko svojih slušalica na putu do kuće, ali čim uđete u svoju dnevnu sobu, Wi-Fi Sound Bar zvučnici će automatski krenuti da reprodukuju zvuk sa vašeg smart telefona. Ova serija uređaja poseduje i mogućnost komunikacije putem LG HomeChat aplikacije, koja omogućava korisniku da kontroliše LG uređaje sa bilo kog smart telefona ili tableta.

„Fleksibilnost i kvalitet LG Music Flow Wi-Fi serije zvučnika pruža iskustvo slušanja daleko bolje od onog koje su do sada mogli da pružeklasični audio sistemi. Naša Music Flow Wi-Fi linija proizvoda je slika i prilika šta sve jedan pametan audio sistem treba da pruži u 21. veku“, rekao je Bjung-hun Min, viši potpredsednik i šef audio i video odeljenja u kompaniji LG Home Entertainment.
Posetioci CES sajma imaće priliku da od 6. do 9. januara posete LG štand (Centar za konvencije Las Vegas – Centralna hala br. 8204) i uvere se u kvalitet novih LG Music Flow proizvoda.

Leave a Reply